KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 25 Mayıs 2024 21:10

Yapay Zeka İle Çobanoğlu'nu Hatırlattı

Yapay Zeka İle Çobanoğlu'nu Hatırlattı
Yapay zeka yardımıyla oluşturduğu çalışmalarına sayfasında yer veren 'sanatsizinicin' Kars?ın değeri Aşık Murat Çobanoğlu'nu unutmadı.

Yapay Zeka İle Çobanoğlu'nu Hatırlattı

Yapay zeka yardımıyla oluşturduğu çalışmalarına sayfasında yer veren 'sanatsizinicin' Kars’ın değeri Aşık Murat Çobanoğlu'nu unutmadı.

Günümüzde işletmeler daha çok müşteriye ulaşmak ve rekabette öne geçmek için yenilikçi yollar arıyor. Yakın geçmişe kadar bilim kurgu filmlerinde görmeye alışık olduğumuz yapay zeka teknolojileri gün geçtikçe hayatımızda yer etmeye devam ediyor.

Son dönemde birbirinden başarılı uygulamalarıyla öne çıkan üretken yapay zeka teknolojisi, kişi ve kurumlara müzik, görsel ya da metin tabanlı orijinal materyaller üretebilme imkanı sağlıyor. Teknolojinin güzel taraflarını kullanıcılarla buluşturan girişimcilerden biri olan ‘sanatsizinicin’ oluşumu da sizler için yapay zeka kullanarak geçmişi günümüze taşıyor.

Türkiye’nin önemli değerlerinden olan Karslı Ozan Murat Çobanoğlu’nu yapay zekayla yeniden günümüze taşıyan ‘sanatsizinicin’ sayfası birçok değeri sayfa takipçileriyle buluşturuyor. Ayrıca kişiye özel tasarımlar ve işyerlerine özel birbirinden güzel çalışmalara imza atan ‘sanatsizinicin’ ayrıcalıklar için sizleri bekliyor.