Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada; "Erzurum/Şenkayada, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında tespit edilen bir sığınak içerisinde 500 gram plastik patlayıcı madde, 12 adet elektrikli fünye, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılmak üzere hazırlanmış iki adet tüp ve muhtelif malzeme ele geçirilmiştir." denildi.
BÖLGE
Yayınlanma : 18 Temmuz 2018 16:08
Kars Sınırında Terör Operasyonu

Kars Ardahan ve Erzurum illeri arasında kalan Şenkaya Bölgesi'nde terör operasyonu düzenlendi. Operasyonda 500 gram patlayıcı, 12 fünye, EYP'li tüp ve yaşam malzemesi ele geçirildi.
Kars Güncel- Kars Ardahan ve Erzurum illeri arasında kalan Şenkaya Bölgesi'nde terör operasyonu düzenlendi. Operasyonda 500 gram patlayıcı, 12 fünye, EYP'li tüp ve yaşam malzemesi ele geçirildi.
- 12:43Kars’ta Kırtasiye Denetimleri Sıklaştı
- 04:32Kars’ta Yeni Eğitim Öğretim Yılı Öncesi Koordinasyon Toplantısı
- 04:22Kars’ta Gece Saatlerinde Deprem! AFAD Duyurdu
- 22:32Kars’ta Yeni Adli Yıl Töreni: Dosya Yükü Yüzde 53 Azaldı
- 14:04Kars’ta Yasadışı Bahis Reklamlarına Siber Operasyon: 19 Hesap ve 1 Siteye Erişim Engeli
- Youtube

