KARS
Yayınlanma : 31 Ekim 2026 16:52

KARS’TA KURTLAR KÖYLERE İNMEYE BAŞLADI!

KARS’TA KURTLAR KÖYLERE İNMEYE BAŞLADI!
Kars’ta havaların soğuması ve puslu havanın etkisini göstermesiyle birlikte yaban hayvanları yerleşim alanlarına inmeye başladı.

KARS’TA KURTLAR KÖYLERE İNMEYE BAŞLADI!

Kars’ta havaların soğuması ve puslu havanın etkisini göstermesiyle birlikte yaban hayvanları yerleşim alanlarına inmeye başladı. Akyaka ilçesine bağlı Duraklı köyünde bir kurt, evin güvenlik kamerasına yansıdı.

Köyde yaşayan Kıyas Aykut’a ait evin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, sabah saat 05.00 sıralarında bir kurdun köy içerisinde dolaştığı görüldü.

Ev ve çevresinde bir süre ilerleyen kurt, daha sonra gözden kayboldu.

Özellikle havaların soğuması ve puslu havanın etkili olduğu bu günlerde yaban hayvanlarının yiyecek arayışıyla yerleşim yerlerine yaklaşması dikkat çekiyor.

Köy sakinleri açısından dikkat çeken görüntüler, Kars’ta yaban hayatının yerleşim alanlarıyla iç içe olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kars’ta kışın habercisi olan soğuk ve puslu havalarla birlikte yaban hayatı da kendini göstermeye başladı.