Kars'ta Rafting Heyecanı Başladı: Akyaka'da 60 Sporcu Kampa Girdi

  • 9 / 1 Kars'ta Rafting Heyecanı Başladı: Akyaka'da 60 Sporcu Kampa Girdi 0

    Kars'ta Rafting Heyecanı Başladı: Akyaka'da 60 Sporcu Kampa Girdi

  • 9 / 2 Kars'ta Rafting Heyecanı Başladı: Akyaka'da 60 Sporcu Kampa Girdi 1

    Kars'ın Akyaka ilçesinde düzenlenen Rafting Temel Eğitim Kampı, su sporlarına ilgi duyan genç sporcuları bir araya getirdi. Kars Valiliği koordinesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Kano Federasyonu iş birliğinde gerçekleştirilen kamp, yoğun katılımla başladı.

  • 9 / 3 Kars'ta Rafting Heyecanı Başladı: Akyaka'da 60 Sporcu Kampa Girdi 2

    Toplam 60 sporcunun yer aldığı kampta, katılımcılar rafting branşının temel eğitimlerini alırken, teknik becerilerini geliştirme ve akarsu sporları alanında deneyim kazanma fırsatı bulacak.

  • 9 / 4 Kars'ta Rafting Heyecanı Başladı: Akyaka'da 60 Sporcu Kampa Girdi 3

    Kamp boyunca teorik ve uygulamalı eğitimlerle sporcuların güvenli rafting tekniklerini öğrenmeleri hedeflenirken, Kars'ta su sporlarının yaygınlaşmasına da önemli katkı sağlanması amaçlanıyor.

  • 9 / 5 Kars'ta Rafting Heyecanı Başladı: Akyaka'da 60 Sporcu Kampa Girdi 4

    Yetkililer, Akyaka'da gerçekleştirilen kampın geleceğin başarılı rafting sporcularının yetişmesine zemin hazırlayacağını belirterek, tüm sporculara ve antrenörlere verimli, güvenli ve başarılarla dolu bir kamp dönemi temennisinde bulundu.

  • 9 / 6 Kars'ta Rafting Heyecanı Başladı: Akyaka'da 60 Sporcu Kampa Girdi 5

  • 9 / 7 Kars'ta Rafting Heyecanı Başladı: Akyaka'da 60 Sporcu Kampa Girdi 6

  • 9 / 8 Kars'ta Rafting Heyecanı Başladı: Akyaka'da 60 Sporcu Kampa Girdi 7

  • 9 / 9 Kars'ta Rafting Heyecanı Başladı: Akyaka'da 60 Sporcu Kampa Girdi 8

Popüler