Süper Loto'da 45 Milyon Liralık İkramiyenin Talihlisi Belli Oldu

Sisal Şans tarafından 6 Temmuz Salı günü düzenlenen Süper Loto çekilişinde, Milli Piyango tarihinde bugüne dek verilen en yüksek miktar olan 45 milyon 177 bin 773 TL’lik ikramiye kazanan talihli çekini teslim aldı. 21, 22, 28, 47, 48, 54 sayılarına isabet eden kuponuyla ikramiye kazanan adını vermek istemeyen talihliye çekini; banka yetkilisi ve Sisal Şans yetkilisi teslim etti.

Büyük ikramiyeyi kazanan adını vermek istemeyen talihliye çekinin teslim edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Sisal Şans yetkilisi, “Sisal Şans ailesi olarak 82 yıllık Milli Piyango tarihinde bugüne dek verilen en yüksek miktar olan büyük ikramiyeyi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük ikramiyeyi kazanan talihlimizi tebrik ederken, talihlimizin hayallerinin gerçekleşmesini sağlamak ve herkesin şansı olmaktan çok mutluyuz” dedi.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor! Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Dünya Piyango Birliği (World Lottery Association (WLA)) üyesi olan kurum, en büyük önceliği şeffaflığa veriyor.

Dünya Piyango Birliği Üyesi Firma tarafından üretilen son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda noter huzurunda düzenlenen çekilişlerimiz, www.millipiyangoonline.com sitesinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

  • 1 / 1 Süper Loto'da 45 Milyon Liralık İkramiyenin Talihlisi Belli Oldu 0

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.