Özcan Mücük Yeniden Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Seçildi

Kars Güncel- Yüksek Seçim Kurulu tarafından muhtarı bulunmayan Kars'ın Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi muhtarlığı için geçtiğimiz hafta sonu yeniden muhtarlık seçimi düzenlendi.

Seçime tek aday olarak giren Özcan Mücük yeniden Fevzi Çakmak Mahallesi muhtarlığı görevine seçildi. Seçim sonrasında Kars Adliyesi'nde bulunan seçim kuruluna giden Özcan Mücük mazbatasını alarak göreve başladı.

Muhtar seçilen Özcan Mücük seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada; "Hayırlısıyla mazbatamızı seçim kurulundan teslim aldık. Bu konuda emeği geçen başta sayın Valimiz Türker Öksüz olmak üzere, seçim günü özveriyle çalışan emniyet Mensuplarına, büyük özveri gösteren seçim kurulu ve sandık kurulu üyelerine , parti muşahitlerine ve benim için büyük özveri gösteren beni bu göreve layık gören ve canını dişine takarak oylarını kullanan tüm mahallilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hepinize minnettarım yüce rabbim sizlere karşı beni mahçup eylemesin. Dün olduğu gibi bugün de hizmetinizdeyim ve hizmetinizde olmaya devam edeceğim." ifadelerine yer verdi.

  • 2 / 1 Özcan Mücük Yeniden Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Seçildi 0

  • 2 / 2 Özcan Mücük Yeniden Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Seçildi 1

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.