EĞITIM Haber Girişi : 14 Haziran 2021 23:16

KAÜ'de Veterinerlik Fakültesi'nin Mezuniyet Töreni

KAÜ'de Veterinerlik Fakültesi'nin Mezuniyet Töreni
Kafkas Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi bölümünde 2020-2021 eğitim dönemi mezuniyet töreni düzenlendi.
KAÜ'de Veterinerlik Fakültesi'nin Mezuniyet Töreni

Kars Güncel- KAÜ 32. dönem mezuniyet törenine Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası yönetim kuruluda katıldı.

Mezuniyet töreniyle ilgili Kars Bölgesi Veteriner Hakimler Odası'ndan yapılan açıklamada; "Ülkemizin ve Bölgemizin en önemli ve köklü Veteriner Fakültelerinden olan Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı tarafından organize edilen “32. Dönem Mezuniyet Törenine” Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül ve Karsta misafir ettiğimiz Konya Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Koçak katıldı.

Dereceye Giren Öğrencilere Ödül!
Dekanımız Sayın Mete Cihan’ın açılış konuşması ile başlayan törende Kafkas Üniversitesi Rektörü Sayın Hüsnü Kapu da bir konuşma yaparak mezun olan Veteriner Hekimlere hayatlarında başarılar diledi. Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu olarak Veteriner Fakültesini ilk 3 dereceye girerek mezun olan 3 meslektaşımıza mesleğimizin sembollerinden olan steteskop, mezun olan tüm meslektaşlarımıza da mesleğimizi simgeleyen kabartma yaka rozeti hediye ettik." ifadelerine yer verildi.

Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı  Ercan Ödül töreni sonrası yaptığı açıklamada “ Bölge Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu olarak Odamızın temellerinin atıldığı, hepimizin mezun olduğu Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesinin 32. Dönem mezuniyet törenine katılarak genç meslektaşlarımızın heyecanına ve mutluluğuna ortak olduğumuz için çok mutlu ve gururluyuz. Bu vesile ile bizleri bu törene davet eden Sayın Dekanımız Mete Cihan Hocamıza buradan teşekkür etmek istiyorum. Mezun olan tüm meslektaşlarımıza meslek hayatlarında başarılar dilerken, Veteriner Hekimlik mesleğini icra ederken meslek etiği ve deontolojik kurallarından ayrılmamalarını, bu güzel günün sonunda hepimizin birlikte tekrar ettiği “Veteriner Hekim Yemini”ne bağlı kaldıkları bir meslek hayatı yaşamalarını diliyorum. Kendilerine Bölge Veteriner Hekimleri Odası olarak çam sakızı çoban armağanı mesleğimize ait kabartma yaka rozetleri hediye ettik. Kutsal Veteriner Hekimlik mesleğine ilk adımı attıkları için tekrar genç meslektaşlarımızı tebrik ediyor, kendilerine en derin mesleki saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” diye sözlerini noktaladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.