KARS Haber Girişi : 11 Ağustos 2016 19:13

Kars'a 'Kentsel Dönüşüm' müjdesi

Kars'a 'Kentsel Dönüşüm' müjdesi
Kars Belediyesi ve TOKİ tarafından ortaklaşa yapılan Kentsel Dönüşüm Projesinin 2'nci etabı başlıyor.
Kars Güncel-Kars Belediyesi TOKİ vasıtasıyla 7 mahallede toplamda 2030 adeti bulacak konutların 1'nci etabın tamamlanmasının ardından 2'nci etap için kolları sıvadı.

Kars Belediyesi anons merkezinden yapılan duyuruya göre; "Kars Merkez Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 2'nci etap olarak belirlenen yaşayan hak sahiplerinin mevcut evlerini boşaltıp kiraya çıkarılacağından ötürü hak sahiplerinin Belediyemize müracaat etmeleri önemle duyurulur." ifadeleri yer aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kiracılık başa bela 01 Ocak 1970 02:00

    Ssk'lıları da düşünün lütfen yeter artık bizde insanız bizim paramız para değil mi akşama kadar eşşek gibi çalışıyoruz en azından devletin kömürün devletin diğer mallarını talan etmiyoruz emeğimizle kazanıp kendi yağımızda kavrulup şükrediyoruz yeter ki bizi de ev sahibi yapın gerekirse aç kalır yine de borcumuzu öderiz

  • kira magduru 01 Ocak 1970 02:00

    SGK lilar içinde birseyler düşünülmeli...uygun fiyatlandirmalar yapilarak SGK lilar özel evler verilmelidir.

  • Vedat taydas 01 Ocak 1970 02:00

    Ssk larida düşünün biraz onlarda evsahibi olsun ssk lıların parası yahudi parasimidir kira öder gibi onlarıda düşünün biraz hep yeşil kartlara olmaz sanki onlar veriyirsunuzda vatanın çok seviyorda ancak vatani satar o yeşil kartililar