Kars'ta Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor

Kars Güncel- Kars'ta belediye ekiplerince yürütülen karla mücadele çalışmalarında; 1 Greyder, 4 Kamyon, 1 yükleyici kepçe, 1 loder, 1 bobcat iş makinası ile devam ediyor.

Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Yoğun kar yağışının ardından olumsuz bir durum yaşanmaması adına tuzlama ve kar küreme çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir. Yayaların ve sürücülerin yollarda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması ve günlük yaşamın aksamaması adına karla mücadele ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. ANA ARTERLER, CADDE VE SOKAKLAR TEMİZLENİYOR Ana arterleri temizleyen ekiplerimiz, çalışmalarını ara sokaklar ve mahallelerde sürdürüyor. Kar küreme çalışmalarıyla yollar temizlenirken diğer yandan da buzlanmanın önlenmesi için il genelinde tuzlama çalışmaları yapılıyor. Ulaşımda yaşanabilecek sorunlara karşı cadde ve sokaklarda önlemler alınmaktadır ayrıca yayalar için kaldırımlarda biriken karları temizleyip, tuzlama çalışmaları devam etmektedir. Karla mücadele çalışmalarımız kış mevsiminin bitimine kadar aralıksız olarak devam edecektir." ifadelerine yer verildi.

Çatılarda Oluşan Buz Sarkıtları Temizleniyor Yapılan açıklamanın devamında; "Vali/ Belediye Başkan V. Sayın Türker Öksüz’ün talimatları doğrultusunda çatılardaki buz sarkıtları itfaiye ekiplerimizce kontrollü bir şekilde kırılıyor. Yoğun kar yağışı ve soğuk hava sonucu çatılarda biriken kar ve buz sarkıtlarının tehlike oluşturmaması için çalışmalarımız sürüyor, çok katlı binaların çatılarında oluşan buz sarkıtları itfaiye araçlarımızla kontrollü bir şekilde düşürülüyor." denildi.

  • 4 / 1 Kars'ta Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor 0

  • 4 / 2 Kars'ta Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor 1

  • 4 / 3 Kars'ta Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor 2

  • 4 / 4 Kars'ta Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.