Kars'ta 25 At Çalındı

Kars Güncel - Kars'ın Merkeze bağlı Çakmak Köyü'nde sayıları yaklaşık 25'i bulan atlar bir anda ortadan kaybolunca, köy sakinleri atların çalınmış olabileceği düşüncesiyle jandarma başvurdu.

Köy sakinleri yaklaşık dört gün önce ortadan kaybolan yaklaşık 25 atı kendi imkanlarıyla bulmak için uğraşsalarda netice alamadılar. Yakın köyler ve arazilerde yaptıkları arama çalışmalarından da sonuç alamayan köy sakinleri jandarmaya hırsızlık başvurusunda bulundu.

Köy sakinlerinden Doğukan İli, Cihan Othan, Yaşar Kartalmş, Metin Okyay, Beyhan Kayakağanlı, Baykal Özbey, Cumhur Cengiz ve bazı köy sakinleri yaptıkları ortak açıklamada; "Yaklaşık dört beş gün önce sayısı 25'i aşan atlarımızı bulamadık. Kendi imkanlarımızla arazide ve yakın köylerde arama çalışması yaptık ama sonuç alamadık. Köyümüzden yaklaşık 5 ay öncede 7-8 at kaybolmuştu. Jandarma ekipleri onları Ardahan'ın Göle ilçesinde buldu. Konu hırszılık çıktı. Bizde şuan kaybolan yaklaşık 25 atımız için jandarma ekiplerine başvuru yaptık. Güvenlik güçlerimiz gerekli çalışmalara başladı. Önce meydana gelen hırsızlık olayında kaybolan atlarımızı bulan jandarma ekipleri hayvanları sahiplerine teslim etti. O olayında mahkemesi yarın görülecek. Arama çalışmalarımıza rağman bulamadığımız atların çalındığı iddiası güçlenirken, jandarma ekiplerinden bu hırszıları yakalamalarını istiyoruz." şeklinde oldu.

  • 3 / 1 Kars'ta 25 At Çalındı 0

  • 3 / 2 Kars'ta 25 At Çalındı 1

  • 3 / 3 Kars'ta 25 At Çalındı 2

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.