KARS Haber Girişi : 28 Ocak 2019 21:34

Kars Güncel – Kars Olay Karsın Belediye Başkan Adaylarını Soruyor

Kars Güncel – Kars Olay Karsın Belediye Başkan Adaylarını Soruyor
Yaptığı haberlerle kamuoyuna yön veren ve attığı manşetlerle Kars Kamuoyunun gündemine yön veren Kars Güncel ve Kars Olay bu kez de Karsın Belediye Başkan adaylarını siz okuyucularına soracak.

Kars Güncel- 31 Mart 2019 günü yapılacak Belediye seçimleri için Kars’ta da siyaset arenası adayların belli olmasından sonra hareketlenmiş durumda. Adaylar seçimlere daha 2 aydan fazla bir süre olmasına rağmen sahaya indiler ve çalışmalarına başladılar. Bizlerde Kars Güncel ve Kars Olay olarak Kars Belediye Başkanlığı’na talip olan adayları sizlere soracağız.
“Kars’ta kimi Belediye Başkan Olarak Görmek İstiyorsunuz?” sorusunu siz okurlarımıza soracağız. Kars kamuoyu adına en son sözü söyleyen Kars Halkı olarak sizlerde soracağımız adaya oy vererek Kars’ın yeni Belediye Başkanını belirlemenizi isteyeceğiz. Çok kısa zamanda başlatacağımız aday anketimize oy vermek için "Kars'ta Kimi Belediye Başkanı Görmek İstiyoruz" sorusuna tıklayarak anketimize katılabilirsiniz.
 

ANKETE OY VERMEK İÇİN TIKLAYIN!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.