SARIKAMIŞ'IN GURURU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA
Kars Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvası'nda gösterdikleri üstün performansla il birincisi olan Sarıkamışlı öğrenciler, Türkiye Şampiyonası'nda Kars'ı temsil etmeye hazırlanıyor.
Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar, Konya'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan öğrenciler Zeynep Karabağ ve Hümeyra Neva Uyar ile danışman öğretmenleri Sinem Ezelhan'ı makamında kabul etti.
Başarılı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden Kaymakam Aslantatar, elde edilen başarının Sarıkamış ve Kars adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, Türkiye Şampiyonası'nda da aynı azim ve başarıyı göstereceklerine inandığını ifade etti.
Öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunan Aslantatar, başarılarının devamını dileyerek her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
İl birinciliği elde ederek önemli bir başarıya imza atan öğrenciler ise kendilerine verilen desteklerden dolayı teşekkür ederek, Konya'da Kars'ı en iyi şekilde temsil etmek için çalışacaklarını belirtti.




