ASAYİŞ
Yayınlanma : 24 Ocak 2017 20:38

Kars'ta İnşaat Halindeki 6 Katlı Bina Çöktü

Kars'ta İnşaat Halindeki 6 Katlı Bina Çöktü
Kars'ta inşaat halinde bir binanın üst katlarını çöktü.
Kars Güncel- Kars'ta İstasyon Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ve 2016 yılında yapımına başlanılan inşaat halindeki 6 katlı bina, saat 17.10 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. 
Cadde üzerinden geçen vatandaşların duydukları seslerden dolayı, hızlıca yolun karşı tarafına geçerek çekmiş olduğu fotoğraflarda inşaat halinde olan 6 katlı binanın 5. ve 6. katlarının çöktüğü görüldü.
İsmini vermek istemeyen bir vatandaş ise "Bu şehir gerçek anlamda sahipsiz, yok mu bu işlerin denetimini yapan kurumlar. Alla'tan burası tamamlanmamış inşaat halinde. ya binayı vatandaşların alıp içerisinde oturanların olduğu zaman olsaydı ne olacaktı. Bunun vebalini sorumluluğunu kimler üstlenecekti" şeklinde ifadelere yer verirken, yaşanan talihsiz olayda can kaybının yaşanmaması ise çevredeki vatandaşların tesellisi oldu.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • KARS'lı30 Kasım -0001 00:00

    O bina çökmedi. Sahibi tarafından yıktırılıyor. Düzgün haber yapın.

  • Yorumsuz30 Kasım -0001 00:00

    İnşaat denetcileri dairede masa başında yapıyorlar denetimi yazık çok yazık