Kars Valisi Ziya Polat’tan Genç Sporculara Moral Ziyareti
Kars Valisi Ziya Polat, Halitpaşa Spor Salonu’nu ziyaret ederek farklı branşlarda eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi. Sporun gelişimine verdiği destekle bilinen Vali Polat, genç sporcuların antrenmanlarına katılarak onlara moral verdi.
Ziyaretine badminton kursu ile başlayan Polat, antrenman yapan öğrencilerle yakından ilgilendi. Çalışmalar hakkında antrenörlerden bilgi alan Vali Polat, çocuklarla sohbet ederek onların heyecanına ortak oldu. Raket alarak antrenmana katılan Polat, ortaya renkli ve samimi görüntüler çıkardı. Sporun gençlerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişiminde önemli bir rol oynadığını vurguladı.
Programına voleybol antrenmanıyla devam eden Polat, Fabrika Voleybol kapsamında eğitim alan öğrencilerle de buluştu. File önünde genç sporcularla birlikte antrenman yapan Polat, onların azim ve enerjisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarı dileklerinde bulundu.
Vali Polat, Kars’ta gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerle iç içe büyümesi için tüm imkânların seferber edildiğini ifade etti. Ziyaret, sporcular ve antrenörlerle çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.









