Kars İYİ Parti'de İstifa Depremi Sürüyor! Murat Erben ve Teşkilatı İstifa Etti

İYİ Parti Gençlik Kolları Kars Kurucu İl Başkanı Murat Erben ve Gençlik Kolları İlçe Teşkilatları da İstifa Etti !!
- Murat Esmeray30 Kasım -0001 00:00
Terekeme adına sahte yorumlar yapanlar bırakın terekemeleri alet etmeyi.Terbiyesizliğin gereği yok.Yorumları yazan tek bir adam.Sizin gibi soytarılarmı terekemeyi yönlendirecek.İnadınıza oyumu iyi partiye vereceğim.
- terekeme30 Kasım -0001 00:00
Bir terekeme bile settara oy vermesin
- Topcu Tuncer30 Kasım -0001 00:00
Bende Karsda olup bitenleri yakından izliyorum;Ne yazıkki yeni doğmuş bir bebeği hep beraber büyümesine yardım etmek varken,ölmesi için ne gerekiyorsa onu yapıyorsunuz/lütfen yapmayın...!
- Karslı 30 Kasım -0001 00:00
İyi partide settar kaya ve Yüksel akbabadan başka kimse yok mu acaba. Biri milletvekili adayı olur diğeri il başkanı sonra biri belediye başkanlığına aday olunca diğerini il başkanı yapıyor. Bu parti sadece bu iki şahıs ve bunların etnik mensup olduğu etnik guruplardan mı ibaret bi sormak lazım. Adı geçen ve başarısızlıkları tescil edilmiş bu iki kişi terekemeler gibi bu şehirde oy potansiyeli olan bir etnik yapıyı küstürerek sadece kişisel çıkarları doğrultusunda hareket edip nasıl seçim kazanacaklar?
- Alp Özler30 Kasım -0001 00:00
bu başkanın kendisi terekeme değil mi?gençlik başkanı yapmışlar,daha ne istiyormuş.Genel başkan olmak mı?
- Tüm Yorumlar
- Youtube

