KARS
Yayınlanma : 23 Temmuz 2026 22:46
Düzenleme : 23 Temmuz 2026 22:59

Kars AFAD İl Müdürü Değişti

Kars AFAD İl Müdürü Değişti
Kars İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü görevinde değişikliğe gidildi.

Kars AFAD İl Müdürü Değişti

Kars İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü görevinde değişikliğe gidildi. Mevcut İl Müdürü Ömer Bozkurt, Yozgat AFAD İl Müdürlüğü görevine atanırken, boşalan Kars AFAD İl Müdürlüğü görevine ise Tokat AFAD Şube Müdürü atandı.

Gerçekleştirilen görev değişikliğiyle birlikte yeni il müdürünün önümüzdeki günlerde Kars'taki görevine başlaması bekleniyor.

AFAD, afet öncesi hazırlık, risk azaltma çalışmaları, arama kurtarma faaliyetleri ve acil durum koordinasyonunda önemli görevler yürütürken, yeni yönetim döneminde de Kars'taki çalışmaların aynı kararlılıkla sürdürülmesi hedefleniyor.

Yeni atanan İl Müdürüne görevinde başarılar diler, görev yeri değişen Ömer Bozkurt'a ise Kars'taki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.