Cemre Toprağa Düştü, Köy Yolları Çamura Teslim Oldu
Kars’ta son cemrenin de bugün toprağa düşmesiyle birlikte baharın ilk işaretleri görülmeye başladı. Gün boyunca güneşli havanın etkili olduğu kentte, cemre ve güneşin etkisiyle eriyen kar ve buzlar özellikle köy yollarında çamur ve balçık oluşmasına neden oldu.
Merkeze ve ilçelere bağlı birçok köyde toprak yollar çamura dönüşürken, vatandaşlar ulaşımda zorluk yaşamaya başladı. Selim ilçesine bağlı Aşağı Damlapınar köyü sakinleri, araçlarıyla köy yolunda ilerlemekte güçlük çektiklerini belirterek yaşadıkları durumu dile getirdi.
Benzer görüntüler Kars’ın farklı köylerinden de gelmeye devam ederken, baharın gelişiyle birlikte köy yollarında bakım ve iyileştirme çalışmalarının hız kazanması bekleniyor. Vatandaşlar özellikle eriyen kar sularının oluşturduğu çamur nedeniyle ulaşımın zorlaştığını ifade ederek yetkililerden destek bekliyor.

