Grand Ani Otel Yenilenen Yüzüyle Hizmetinizde

Kars Güncel- Zarif dekore edilmiş şık odaları ve zevkli dekorasyonuyla dikkat çeken Grand Ani Otel, kapalı havuz, spor salonu, sauna, hamam gibi ayrıcalıklarıyla misafirlerine yorgunluklarından arınıp enerji depolama imkanı sunmasına ek olarak Kars'ta nişan, kına, düğün ve toplu yemek organizasyonlarınıza ev sahipliği yapmak için yenilenen yüzüyle hizmetinizde.

Grand Ani Hotel'de Açılışa Özel Fırsatlar

Kars'ta bir çok alanda ilkleri barındıran Grand Ani Hotel coronavirüs salgını nedeniyle hijyen standartlarını eksiksiz olarak yerine getirerek gönül rahatlığıyla kapalı havuz, hamam, düğün organizasyonları ve toplu yemek organizasyonları için özel fırsatlar sunuyor.

Hamam, Havuz Kişi Başı 60 Tl

Sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığı her şeyden önemlidir ilkesiyle hareket eden Grand Ani Hotel'de coronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan hizmetler;

* Havuz suyu ve borular içindeki suların tamamı günlük boşaltılır. * Kum filtresi içindeki kuvars kum kontrol edilir, kumda topaklanma, kireçlenme varsa yenisi ile değiştirilir. * Havuz yüzeyleri, manuel olarak önlem alınarak dezenfektan ile günlük dezenfekte edilir. * Havuz merdiveni, duş ve günlük kullanımda insan eli temas eden her yer dezenfekte edilir * Dolu Havuz’a  şok klorlama yapılır ve kesintisiz en az 24 saat çalıştırılır. *Havuza Girişlerde Ve Çıkışlarda Ateş ölçülür kayıt altına alınır. *Havuza giriş yaptığınız süreden itibaren  90 dakika havuzda sadece siz veya grubunuz bulunur. *Havuzda kullanacağınız havlu,terlik,şampuanvbhertürlü malzemeyi misafirlerimiz temin eder.

Grand Ani Hotel Restaurant'ta Mükemmel Lezzetler Uygun Fiyatla Hizmetinizde

-) 25 çeşitli Grand Ani kahvaltı tabağı sadece 40 TL Sınırsız çay, özel sunumlar ve Türk kahvesi ikramıyla. -) Chefin Special Tavuk Menüsü , Salata Ani Sweet tatlısı ,Meşrubat Çorba dahil  sadece 45 TL -) Grand Burger,Devasa Patates Kızartması,Soğan Halkası Buz gibi Coca Cola Özel Soslarıyla sadece 35 TL ---Toplu iş yemeklerinde 30 Tl'den başlayan farklı seçenekler---

Grand Ani Düğün Salonu Kampanyası

150 kişilik salonumuz ile sizlerin en mutlu günlerine şahitlik ediyoruz. Kına & Düğün Menüsü Aparatif İkram Tabağı -Zeytinyağlı yaprak sarma 3 Adet,Mercimek Köfte 3 adet,Sigara Böreği 3 Adet,2 Tuzlu,2 Tatlı Kurabiye. -1 Adet Meşrubat 1 Adet SU -Dj Performans – Kına tahtı - Kına süslemesi -Bindallı kıyafetli bayan garsonlar -Canlı Müzik,Video Fotoğraf Hizmeti Ücrete tabidir. -Organizasyon Süresi 3 saattir.

150 Kişilik Boş Salon :3 Bin Türk Lirası /  Tek kişilik ücret 50 TL

(50 - 200 kişilik organizasyonlar için rezervasyon)

Grand Ani Hotel İletişim: 0474 223 75 00  -- 0539 775 18 51

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Ordu Cad. No:14 Grand Ani Hotel

 

  • 10 / 1 Grand Ani Otel Yenilenen Yüzüyle Hizmetinizde 0

  • 10 / 2 Grand Ani Otel Yenilenen Yüzüyle Hizmetinizde 1

  • 10 / 3 Grand Ani Otel Yenilenen Yüzüyle Hizmetinizde 2

  • 10 / 4 Grand Ani Otel Yenilenen Yüzüyle Hizmetinizde 3

  • 10 / 5 Grand Ani Otel Yenilenen Yüzüyle Hizmetinizde 4

  • 10 / 6 Grand Ani Otel Yenilenen Yüzüyle Hizmetinizde 5

  • 10 / 7 Grand Ani Otel Yenilenen Yüzüyle Hizmetinizde 6

  • 10 / 8 Grand Ani Otel Yenilenen Yüzüyle Hizmetinizde 7

  • 10 / 9 Grand Ani Otel Yenilenen Yüzüyle Hizmetinizde 8

  • 10 / 10 Grand Ani Otel Yenilenen Yüzüyle Hizmetinizde 9

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.