SİYASET Haber Girişi : 01 Mart 2024 00:14

YRP Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, Projelerini Anlattı

YRP Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, Projelerini Anlattı
Yeniden Refah Partisi (YRP) Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, 31 Mart Seçimleri için çalışmalarını sürdürürken, Kars'a yetki almaları durumunda yapacakları hizmetleri bir bir sıraladı.

YRP Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, Projelerini Anlattı

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, 31 Mart Seçimleri için çalışmalarını sürdürürken, Kars'a yetki almaları durumunda yapacakları hizmetleri bir bir sıraladı.

Seçim çalışmalarını esnaf ve kurum ziyaretleriyle sürdüren Başkan Adayı Şen ve beraberindeki heyet, Kars’ta ahlaklı belediyecilik anlayışını hakim kılacaklarını ifade ettiler. “Bizler yeniden refah partisi olarak önce ahlak ve maneviyat diyerek yola çıkıyoruz. Ahlaklı belediyecilik anlayışını hakim kılmak için çalışacağız.” diyen YRP Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen;

AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

 “Halka hizmet hakka hizmettir” anlayışıyla yapılan belediyeciliktir.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI;

“Rüşvet alanda verende melundur” anlayışıyla yapılan belediyeciliktir.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI;

Belediyenin parasını harcarken “Kendi şahsi parasını harcamaktan daha hassas davranan” belediyeciliktir.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI;

Bize emanet edilen her bir kuruşu, “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını asla yedirmeyiz” diyen belediyeciliktir.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI;

“Siyaseti ticaret olarak değil, ibadet olarak yapan” kadroların olduğu belediyeciliktir.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI;
“Siyaseti makam ve rakam için değil, Allah rızası için siyaset yapan” kadroların hareketidir.
” İfadelerine yer verdi.

BİZİM AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZDA HİÇ KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAK YOKTUR

Öte yandan seçimlerin sonucunda zaferle çıkmaları halinde belediyede kimsenin işinden korku yaşamamaları

Belediye binası da karşımızda olduğu için birkaç kelamda buradaki çalışanlar için sarf etmek istiyorum. Bazıları belediye çalışanları üzerinde baskı kurarak falanca parti gelirse sizi işten çıkartırlar. Falanca parti gelirse maaşlarınız ödenmez. Bizim ahlaklı belediyecilik anlayışımızda hiç kimsenin ekmeğiyle oynamak yoktur. Aksine ekmeği olmayana ekmek bulma imkanı ve fırsatı için çalışmak vardır. Buradan tüm belediye çalışanlarına sesleniyorum. Bizim ahlaklı belediyecilik anlayışımızda çalışanı başımızın tacı ederiz, ödüllendiririz. Çalışmayanı çalıştırırız, varsa çalışmak istemeyenlere de Allah yolunuz açık olsun deriz. Buradan söz veriyorum işini layıkı ile yapan hiçbir kimseyi işinden etmeyeceğiz.

BELEDİYE İŞÇİLERİNİN MAAŞLARI YETERLİ DÜZEYE GETİRİLECEK!

Belediye işçilerinin maaşlarının yetersiz olduğunu ve işçilerin geçim sıkıntısı çektiklerini biliyorum. Ücretlerdeki adaletsizliği mesailerdeki dengesizliği biliyorum. İşçisinin aldığı maaşla geçinemediği bir belediyede kaliteli hizmet olmaz bereket olmaz refah olmaz. Tüm bu ücretlerdeki adaletsizlikler yenide refah partisinin ahlaklı belediyecilik anlayışı ile son bulacaktır.

BİZ REFAH PARTİSİYİZ. ERBAKAN HOCA’NIN TALEBELERİYİZ. O’NUN ÇİZGİSİNDEYİZ

Geçim sıkıntısı çeken belediye işçilerinin maaşlarına yüzde 100 zam yapacağımın sözünü veriyorum. Biz refah partisiyiz. Erbakan Hoca’nın talebeleriyiz. O’nun çizgisindeyiz. O’nun yönetim anlayışını benimsemişiz. Erbakan Hoca iktidara geldiğinde memura emekliye işçiye ne kadar zam verdiği hepinizin malumudur. O gün de Erbakan Hoca’ya nereden bulacaksın bu kaynağı. Bu imkansız diyenler mahcup oldular. Bizim gerçekleştirdiğimize başkalarının hayalleri bile yetişemez.

Bizim ahlaklı belediyecilik anlayışımızda Komşusu açken tok yatan bizden değildir şiarıyla hareket edeceğiz. İhtiyaç sahibi aileleri tespit edeceğiz. Onlara ihtiyaçlarını karşılayacak refah kartları dağıtacağız her ay düzenli olarak kartlara para yükleyeceğiz. Yeniden Refah’ın belediyecilik anlayışında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, soğuktan üşümeyecek yani hiçbir kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız. Kimsesizlerin kimsesi olacağız.

Bu gördüğünüz projeler sadece yapacaklarımızın mukaddimesidir. Broşür baskısına sığmadığı için bunlarla iktifa ettik Allah’ın izniyle daha fazlasını yapacağız. Yapacaklarımızdan sadece birkaç tanesini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Şehrimizin su sorununu kökünden çözeceğiz

İmar ve kentsel dönüşümü hızlandıracağız

Çöpleri geri dönüşüme kazandıracağız

Mezarlıklar müdürlüğü kurarak tüm cenaze işlemlerini biz yapacağız

Sokak köpeklerini güvenli barınaklara alacağız

Dolmuş duraklarına cepler yaparak indi-bindi yerlerini sabitleyeceğiz.

Semt pazarları kuracağız

Kaldırımları engelli vatandaşların kullanımına uygun

Refah kooperatifleri kuracağız

Güneş panelleri kurarak elektrik enerjisi üreteceğiz

Kreş sayılarını arttıracağız

Yürüyüş ve bisiklet yolları yapacağız

Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi’nin merkezi sistem doğalgaz sorununu çözeceğiz.

Bütün bozuk yolları ve kaldırımları yeniden yapacağız bir kere yapacağız ve sağlam

Bu seçim sürecinde yarışacak olan tüm adaylara da başarılar diliyorum. Seçim sürecinin uhulet ve suhulutle, saygı nezaket ve hoş görü içerisinde geçmesinin temenni ediyorum.