SAĞLıK Haber Girişi : 22 Mart 2024 00:41

Yaşlılara Sevgi Haftası'nda Harakani'den Anlamlı Proje

Yaşlılara Sevgi Haftası'nda Harakani'den Anlamlı Proje
Yaş almış vatandaşlarımıza sevgi ve saygıyı dile getirmek ve yaşlı sağlığı konularında farkındalık oluşturmak amacıyla ülkemizde her yıl 18-24 Mart tarihleri arası 'Yaşlılara Saygı Haftası' olarak anılmakta ve farkındalık  faaliyetleri yapılmakta.

Yaşlılara Sevgi Haftası'nda Harakani'den Anlamlı Proje

Yaş almış vatandaşlarımıza sevgi ve saygıyı dile getirmek ve yaşlı sağlığı konularında farkındalık oluşturmak amacıyla ülkemizde her yıl 18–24 Mart tarihleri arası 'Yaşlılara Saygı Haftası' olarak anılmakta ve farkındalık  faaliyetleri yapılmakta.

İnsanlarda görülen pek çok hastalığın ilerleyen yaşla birlikte arttığı bilinmektedir. Hastalığın en etkin ilaçlarından birisinin sevgi ve ilgi olduğu gerçeği ile Kars İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Kars Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimi, hazırladıkları videoyla bir farkındalık projesine imza attı.

Videoda kullanılan birbirinden anlamlı mesajlar ve yaşlılara hizmet adına yapılan çalışmaların yer aldığı kareler yürekleri ısıttı. Bizler de Karsgüncel olarak bütün büyüklerimizin ‘Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutluyor, Kars Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimi ekibini canı gönülden kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.