Vefalı Avukat Cesim Parlak İlçesini Unutmadı

Kağızmanlı vefalı avukat Cesim Parlak memleketini unutmadı ilçe merkezine  bağlı mahallelerdeki otobüs duraklarını modern hale getirirken, Ramazan ayında 300 aileyed  ramazan paketi dağıttı. Memleket sevdalısı olarak bilinen avukat Cesim Parlak Mahalle aralarına Kağızman ilçesine yakışır 10 adet moderin otobüs durağı yaptırıyor. Her yıl Ramazan ayında yoksul ailelere yaptıkları yardımları ile de bilinen, İstanbul'da ikamet  eden Kağızmanlı Av Cesim Parlak bu ramazanda da Kağızmanlı hemşerilerini unutmayarak 300 aileye ramazan kolisi dağıttı.

Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere yardım paketlerini Kağızman’daki esnaftan temin ederek, Kağızman esnafının da kazanmasını sağlayan Av Cesim Parlak , bu yılda 300 Ramazan kolisini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

İstanbul'da ikamet eden Av Cesim Parlak, memleketi Kağızman 'ilçesini unutmadığını ve yıl içerisinde olduğu gibi Ramazan ayında da yardımlarını sürdürdüğü.

Yapılan yardım çalışmaları ilgili konuşan mahalle muhtarları hemşerimiz  sayın Cesim Parlak  her yıl ramazan ayında olduğu gibi bu yılda  ilçedeki tüm ihtiyaç sahiplerini unutmayarak destek verdiği gibi bu yılda yağmur ve çamur altında otobüs beklememelerine gönlü razı olmadığını için  mahallelerimize 10 adet moderin durak yaptırıyor kendilerine teşekkür ederiz ,derken diğer iş adamlarına da Kağızman'a sahip çıkmaları çağrısında bulundular.

  • 7 / 1 Vefalı Avukat Cesim Parlak İlçesini Unutmadı 0

  • 7 / 2 Vefalı Avukat Cesim Parlak İlçesini Unutmadı 1

  • 7 / 3 Vefalı Avukat Cesim Parlak İlçesini Unutmadı 2

  • 7 / 4 Vefalı Avukat Cesim Parlak İlçesini Unutmadı 3

  • 7 / 5 Vefalı Avukat Cesim Parlak İlçesini Unutmadı 4

  • 7 / 6 Vefalı Avukat Cesim Parlak İlçesini Unutmadı 5

  • 7 / 7 Vefalı Avukat Cesim Parlak İlçesini Unutmadı 6

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.