KARS Haber Girişi : 23 Eylül 2022 14:26

Valilik Noktayı Koydu

Valilik Noktayı Koydu
Kars Harakani Havalimanı'nın yolcu servisi (dolmuş) girişlerinde herhangi bir kısıtlama olmadığını belirten açıklamayı yapan Kars Valiliği vatandaşların mağduriyetine yol açan soruna noktayı koydu.

Valilik Noktayı Koydu

Kars Harakani Havalimanı'na yolcu servisi (dolmuş) girişlerinde herhangi bir kısıtlama olmadığını belirten açıklamayı yapan Kars Valiliği vatandaşların mağduriyetine yol açan soruna noktayı koydu.

Yolculuk için havayolu ulaşımını tercih eden bölgedeki vatandaşların yoğun şikayetleri doğrultusunda yapılan görüşmeler neticesinde Kars Valiliği, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; şehir merkezi, ilçe ve köylerden seyahat için Kars’a gelen vatandaşların havalimanına geldikleri araçla alınmasında herhangi bir engel olmadığına dikkat çekti.

Ticari olmayan şahsi Araçların park alanında bekleme süresine göre ücretlendirildiği bilinirken, içeri girmekten kaçınan yolcu servis ve minibüslerinin ise havalimanı nizamiyesine kadar yolcuları götürebileceği belirtildi.

Karayolları kavşağında bırakılarak, yaklaşık 1 kilometre mesafeyi bagajları ile birlikte yürümek zorunda kalan yolcuların şikayetlerine valilik duyarsız kalmayarak, servislerin yolcuları nizamiye girişine kadar getirebileceğini, bunun aksi bir uygulamanın söz konusu olmadığını duyurdu.