GÜNDEM Haber Girişi : 10 Temmuz 2022 01:37

Vali Vekilinden Yoğun Bayram Mesaisi

Vali Vekilinden Yoğun Bayram Mesaisi
Kars Vali Vekili Mehmet Zahid Doğu, Kurban Bayramı'nın birinci gününde ilk olarak şehitliği ziyaret etti, ardından görevi başında olan jandarma ve emniyet personeli başta olmak üzere birçok noktaya bayram ziyareti gerçekleştirdi.  

Vali Vekilinden Yoğun Bayram Mesaisi

Kars Vali Vekili Mehmet Zahid Doğu, Kurban Bayramı’nın birinci gününde ilk olarak şehitliği ziyaret etti, ardından görevi başında olan jandarma ve emniyet personeli başta olmak üzere birçok noktaya bayram ziyareti gerçekleştirdi.  

Vali Vekili Doğu, KurbanBayramı vesilesiyle Kars Şehitliği'ni ziyaret ederek, canları pahasına bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimiz için dua etti ve kabirlerine karanfil bıraktı. Ardından
Otogar Mevkii Uygulama Noktasında görev başında olan ve halkın huzur ve güveni için bayramda da özveriyle görev yapan emniyet ekipleri ve seyir halindeki vatandaşların bayramını kutlayan Vali Mehmet Doğu, vatandaşlardan trafik kurallarına uymalarını istedi.

Vali Vekili Mehmet Zahid Doğu, 2020 yılında Van/Çatak-Bahçesaray Karayolu'nda çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Ulaş Avcı'nın Arpaçay'da ikamet eden ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Son olarak bayram ziyaretlerini Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tamamlayan Vali Vekili Doğu, burada kalan vatandaşlarla bayram yemeğinde bir araya geldi.