KARS Haber Girişi : 16 Kasım 2016 09:48

Vali Doğan Unutulan İlçeyi Unutmadı

Vali Doğan Unutulan İlçeyi Unutmadı
Vali Rahmi Doğan Akyaka ilçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu ve muhtarlarla bir araya geldi.
Kars Güncel-Vali Rahmi Doğan, ilk önce Akyaka Kaymakamlığını ziyaret ederek Akyaka Kaymakamı Muhammed Kaya'dan brifing aldı. Brifingin ardından Kaymakamlık toplantı salonunda Akyaka'ya bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Doğan, muhtarlardan köylerinin sorunlarını, ihtiyaçlarını  ve taleplerini dinleyerek, İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliğince köylerde yapılmakta olan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak muhtarlara bilgi verdi. 
 
Muhtarlar toplantısının ardından Şehit Piyade Üsteğmen Tayfun Sümer Sınır Karakolu'nu ziyaret eden Vali Rahmi Doğan, 25.Hudut Tugay Komutan Yardımcısı Piyade Albay Volkan Akay'dan brifing alarak, Türkiye-Ermenistan sınır hattında da incelemelerde bulunarak, karakolda görevli askerlerle bir süre sohbet etti. 
 
Vali Doğan, karakol ziyaretinin ardından Akyaka ilçesine dönüşünde Demirkent Köyü İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Daha sonra Akyaka Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş tarafından Akyaka Belediyesince yapılan çalışmalar hakkında bilgi sunuldu.
 
Rahmi Doğan'ın Akyaka ziyaretinde; Akyaka Kaymakamı Muhammed Kaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun hazır bulundu. 








Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.