EĞITIM Düzenleme Tarihi : 14 Ekim 2020 20:31 Haber Girişi : 14 Ekim 2020 20:37

Üniversiteler Yüz Yüze Eğitime Başlıyor Mu? Bakan Koca Açıkladı

Üniversiteler Yüz Yüze Eğitime Başlıyor Mu? Bakan Koca Açıkladı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, üniversite öğrencilerinin merakla beklediği yüz yüze eğitime geçilecek mi? sorusunun cevabını verdi.

Kars Güncel- Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Bilim Kurulu toplantısı sonrasında Covid-19 salgınında Türkiye'de ki son durum hakkında açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca koronavirüs salgınının illere göre vaka oranlarını, virüsle mücadele konularını, temaslıların tespit çalışmaları ile alınan tedbirlere ilişkin açıklama yaptı.

15 Ekim'de Kapsamlı Saha Taraması Yapılacak

Bakan Koca 15 Ekim 2020 tarihinde toplumun tamamını yansıtacak şekilde saha tarama çalışması yapılacağını ve böylece toplumun tamamı hakkında bilgi edinilebilecek bir saha taraması olacağını kaydetti.

Üniversiteler'de Yüz Yüze Eğitim Başlayacak Mı?
Bakan Koca üniversitelerde yüz yüze eğitime geçilecek mi sorusu üzerine şu açıklamayı yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamasında; "Özellikle bu dönemde salgının seyrini bilmek istiyoruz. İki hafta geçtikten sonra başlayan yaş grubu ile ilgili vaka seyrini değerlendirip kademeli olarak yine bir eğitim planı çizeceğiz. Burada salgının seyri ve de yüz yüze eğitim ile virüsün yaş gruplarındaki dağılımı çok önemli." ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.