KARS Haber Girişi : 19 Temmuz 2020 12:03

Teknofest 2020 İçin Kars'tan 9 Başvuru Yapıldı

Teknofest 2020 İçin Kars'tan 9 Başvuru Yapıldı
Havacılık, uzay ve teknoloji alanlarında teknoloji yarışmaları, girişim etkinlikleri, havacılık gösterileri gibi etkinliklerinin yapılavcağı Teknofest 2020 için Kars'tan 9 başvuru yapıldı. Kars Türkiye sıralamasında sondan üçüncü oldu.

Kars Güncel- Baykar Savunma Teknik Müdürü, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve ürettiği İHA/SİHA lar ile Türkiye'de bir çok başarıya imza atan Selçuk Bayraktar'ın girişimleri ile devletin desteklediği dünyanın en büyük Havacılık ve Uzay Festivali TEKNOFEST 2020 için 81 ilden başvurular yapıldı. 

Kars Türkiye Sıralamasında Sondan Üçüncü!

TEKNOFEST 2020 için Türkiye'de 81 ilden 20 bin 91 başvuru yapıldı. Gaziantep, İstanbul ve Ankara başvuru sayısına göre ilk üç arasında olurken Kars'tan yapılan 9 başvuru ile sıralamada 79.'uncu sıraya girerek sondan üçüncü oldu.

Tüm Türkiye Milli Teknoloji Hamlesi için dünyayla yarışıyor! 84 ülke, 81 il ve 20 bin 91 takımın yer alacacağı Teknofest 2020 Dünyanın en büyük Havacılık ve Uzay Festivali yarışmalarına başvurdu

Teknofest; "Geçmişimizden aldığımız ilhamla havacılık, uzay ve teknoloji alanlarında ülkemizde son yıllarda öne çıkan başarı örneklerinin sergilenmesi, teknoloji yarışmaları, girişim etkinlikleri, havacılık gösterileri gibi sayısız etkinlik ile teknoloji ekosisteminin tüm temel yapı taşlarını TEKNOFEST kapsamında bir araya getirdik."

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.