KARS Haber Girişi : 25 Aralık 2018 15:42

TCDD Kars Tren Garı İçin Personel Alacak

TCDD Kars Tren Garı İçin Personel Alacak
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları 353 işçi alacak. Alımı yapılacak olan işçi kadrolarından üç tanesi ise Kars Tren Garı için ayrıldı. İşte ilanın detayları.
Kars Güncel- TCDD 353 işçi alıyor, Kars'a ayrılan işçi kontenjan sayısı üç olarak belirlendi. Kars Tren Garı'nda görevlendirileceği düşünülen ilanda üç işçi kontenjanı için, motor tamirciliği için 2 , vagon imal ve tamir işçisi için ise 1 kişilik kontenjan belirlendi.

TCDD'den yapılan duyuruda; "Şirketimiz işyerlerine çeşitli sanat kollarında işe alınacak 353 işçi için işgücü talebimiz ilan edilirken İş Tanımı ve Genel Şartlar bölümünde duyurulacak hususlar

İŞKUR'ca bildirilen NİHAİ LİSTEDEyer alacak adaylar, sözlü sınava katılmak için aşağıda belirtilen belgelerin fotokopileri ile TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü web sitesinde (www.tcddtasimacilik.gov.tr.) yayınlanacak belgeleri, NİHAİ LİSTE İLAN EDİLDİKTEN SONRA, yine aynı web sitesinde yer aldığı şekilde TCDD Taşımacılık AŞ İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı İşçi İstihdam Şubesine 25.01.2019 tarihine kadar teslim edeceklerdir. Belgelerini teslim etmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacaktır.

İŞKUR'ca bildirilen nihai listede yer alacak adaylara evrak teslimi ve sözlü sınav tarihini bildirir tebligat gönderilmeyecektir,tcddtasimacilik.gov.tr adresinde duyurulacaktır.

Sözlü sınavı 25.03.2019-19.04.2019 tarihleri arasında TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresinde yapılacaktır.

TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü işyerlerine görev alacak işçiler 4857 sayılı İş Kanununa tabii olarak görev yapacaktır.

İşe başlatılan işçilerin deneme süresi 4 aydır." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.