KARS Haber Girişi : 25 Aralık 2018 15:15

Meteoroloji'den Kars İçin Uyarı, Dikkat Yarın Başlıyor

Meteoroloji'den Kars İçin Uyarı, Dikkat Yarın Başlıyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Kars, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum, Muş, Bitlis ve Ağrı'da kuvvetli ve yoğun kar yağışı olabileceği uyarısında bulunarak dikkatli olunması gerekildiği belirtildi.
Kars Güncel- Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son uyarıda; "Doğu Anadolu Bölgesinde yarın (26.12.2018 Çarşamba) ve perşembe günü görülecek kar yağışlarının Kars, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum, Muş, Bitlis ve Ağrı'da kuvvetli ve yoğun (20-50 cm.) olması beklendiğinden buzlanma ve don olayı ile birlikte ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.

Ayrıca yoğun kar yağışı sonrasında, buzlanma ve don olaylarının yaşanacağı bu nedenle ulaşımda aksamaların oluşabileceği belirtildiğinden bu durum için vatandaşların dikkat etmeleri gerektiği bildirildi.

Kars'ta 26 Aralık çarşamba ve perşembe günü kar yağışının başlayacağını, daha sonra soğuk havanın etkisini arttıracağı ve hava sıcaklığının sıfır derecenin altında 17 derecelere kadar ulaşacağı belirtildi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.