TÜRKİYE Haber Girişi : 24 Aralık 2022 02:01

Sözde Akademisyene KAÜ'den Tepki

Sözde Akademisyene KAÜ'den Tepki
Kafkas Üniversitesi öğrencileri, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (sav) hakaret eden Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi hadsiz Uğur Kutay'a tepki gösterdi.

Sözde Akademisyene KAÜ'den Tepki

Kafkas Üniversitesi öğrencileri, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (sav) hakaret eden Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi hadsiz Uğur Kutay'a tepki gösterdi.

"Bismillahirrahmanirrahim

İstanbul'da bir Üniversitede, eşi görülmemiş bir alçaklığa sahne oldu. 5 Aralık 2022 tarihinde Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Görevlisi Uğur Kutay adlı haddini bilmeyen şahıs derste iki Cihan Rehberimiz önderimiz Peygamberimiz Hz Muhammed (sav) hakaret ve hadislerle alay etti. Kutay, itiraz eden bir öğrenciye “Sen İslam propagandasının dayattığı zekanın bir ürünüsün” karşılığını verdi.

Bu alçak hadiseye sesiz kalmayıp Kafkas Üniversitesi Bilge Gençlik Kulübü olarak burada Bu hadsizi kınamak için toplanmış bulunmaktayız. Müslüman gençlik olarak Hazreti Muhammmed'e büyük bir bağlılık içerisindeyiz ve bu tür hadsizliklere izin vermeyeceğiz, "Bu gençlik öyle bir gençliktir ki, Peygamberi söz konusu olduğunda ona olan sevdasını Veysel Karani'den alan bir gençliktir. Öyle bir gençliktir ki, dini değerlerini, sen ve senin gibi ne olduğu belirsiz söz de kararmış aydınlara çiğnetmeyecek bir gençliktir."

"Yıllardır bu halkın sırtında adeta kambur olan bu keyfi uygulamaların müntesipleri, devlet içine çöreklenmiş, halkın değerlerine düşman olan bir zihniyetin mensuplarıdır. Geçmişte peygamber sevdasının önündeki en büyük engel olan bu şahıs ve yapılar nasıl bugün yok oldularsa bu keyfi uygulamayı yapanlar da istediklerine ulaşamayacaklardır. Bu vesile ile peygamber sevdalısı halkımız bilsin ki Resulullahın sevgisine kimse engel olamayacaktır. Başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere ilgili tüm yöneticilere çağrıda bulunuyoruz "Peygamberimize reva görülen bu hayasızlığa dünkü Kanuni Sultan Süleyman ve Sultan Abdülhamit Han edasıyla hesap sorulmalıdr. Hak ettiği muameleyi görmeden, Efendimizin müjdesi, Sultan Fatihin emaneti olan o güzel İstanbul'umuzun eğitim yuvasında zehir saçtığı sürece İslam'ın genç neferleri olarak her daim yılmadan, yıkılmadan mücadele edeceğimize söz veriyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Son olarak basın açıklamamızı dua ile son vermek istiyorum. Ey tüm güzellikler sahibi ,ey çirkinliklerin üzerini örten ,ey ölümle düşmanlarının belini büküp müstekbir başlarını eğen, mazlumların sırtlarında inşa ettikleri saraylarını yıkan; zulüm düzenlerini tarumar eden güç, kudret ve azamet sahibi olan Rabbimiz : dinine karşı savaş halinde olup mukaddesatımıza el uzatan göz bebeğimiz olan Peygamberimize dil uzatan Ebu leheb'in çocukları olan Müslüman isimleri kafir ve şaşkınları azgın ve haydutları kahru perişan et dillerini ve soylarını kurut. Allah'ım bugünün hürmetine bizlere müslümanca yaşama cesaret şuur ve basireti ihsan eyle." İfadelerine yer verdi.