KARS Haber Girişi : 09 Şubat 2024 19:43

Şikayetlerin Ardı Arkası Kesilmiyor: Dün İnönü Caddesi, Bugün İstasyon Mahallesi

Şikayetlerin Ardı Arkası Kesilmiyor: Dün İnönü Caddesi, Bugün İstasyon Mahallesi
Sürekli yaşanan elektrik kesintileri, kent merkezinde çamaşır ipi gibi ağaca asılı yüksek gerilim kabloları, köylerde gün boyu yanan sokak lambaları, mahallelerde yanmayan sokak lambaları?

Şikayetlerin Ardı Arkası Kesilmiyor: Dün İnönü Caddesi, Bugün İstasyon Mahallesi

Sürekli yaşanan elektrik kesintileri, kent merkezinde çamaşır ipi gibi ağaca asılı yüksek gerilim kabloları, köylerde gün boyu yanan sokak lambaları, mahallelerde yanmayan sokak lambaları…

Kars’ta vatandaşların Aras Edaş hakkındaki şikayetlerinin ardı arkası kesilmiyor. Kars merkezde elektrik panolarından ağaçlara asılan kablolar, mahallelerde gece saatlerinde yanmayan sokak lambaları ve köylerde uzun süredir gündüz saatlerinde de yanan sokak lambaları vatandaşları çileden çıkardı.

Dün akşam saatlerinde bir vatandaşın cep telefonu ile Cumhuriyet Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde kayda aldığı Aras Edaş’a ait elektrik panosu ve kablosunun oluşturduğu tehlikenin benzeri İstasyon Mahallesi’nde de kayda geçti.  

Mahalle sakinleri, dün benzerini ekranlara getirdiğimiz tabloyu kayda aldı. Hiçbir önlem alınmadan faciaya davetiye çıkaran kabloların tehlike yarattığını belirten vatandaşlar yetkililere tepki gösterdi. Aynı şekilde haber merkezimize ulaşan görüntülerde Bülbül Mahallesi sakinleri bazı sokaklarda lambalarının 3 gündür yanmadığını, defalarca aramalarına rağmen kimsenin gelmediğini söyleyerek Aras Edaş’a seslendiler.

Merkezde yanmayan sokak lambalarından şikayet eden mahallelinin aksine bazı köylerde de uzun süredir gündüz saatlerinde de sokak lambalarının yandığı ve bunun maliyetinin vatandaşa yük olduğu gerçeğine karşın kimsenin ilgilenmediği belirtildi.