KARS Düzenleme Tarihi : 30 Aralık 2020 18:01 Haber Girişi : 30 Aralık 2020 18:06

Sezgin Baran Korkmaz İlk Açıklamayı Cüneyt Özdemir'e Yaptı

Sezgin Baran Korkmaz İlk Açıklamayı Cüneyt Özdemir'e Yaptı
Hakkında yakalama kararı verilen ve kendisinin nerede olduğu bilinmeyen Karslı iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, gazeteci Cüneyt Özdemir'e açıklama yaptı.
Sezgin Baran Korkmaz İlk Açıklamayı Cüneyt Özdemir'e Yaptı

Kars Güncel- Başarılı gazeteci Cüneyt Özdemir, dün Yurter Özcan ile youtubede gerçekleştirdiği 'Sezgin Baran Korkmaz Davasında Neler Yaşanıyor' yayını sonrasında Sezgin Baran Korkmaz ile youtube üzerinden canlı yayına katılarak açıklamalarda bulundu.

Segin Baran Korkmaz'ın canlı yayında yaptığı açıklamalardan satır başları ise şu şekilde. Korkmaz, yaklaşık 13 gündür Lüksemburg'ta olduğu, ayrıca hakkında yurt dışına çıkış yasağının bulunmadığı ve yurt dışında devam eden inşaat çalışması için orda olduğunu belirtti. Korkmaz, objektif bir şekilde anlatıyorum, Rıza Zarraf ile ortak bir noktam yok.

2018 yılında bu dosyayla ilgili tanık olarak ABD'ye gittim. ABD'de bu mahkeme sonuçlanacak ve bana diyecekler ki bu parayı buraya öde, ben oraya ödeyeceğim. Yoksa şuan bi dava sonucu olmadığı için nereye ödeyeceğim bu parayı?

ABD bana gelin derse yarında gelirim ABD'ye niye gitmeyeyim. ABD Türkiye Cumhuriyeti'ne bu mallara el koyun diye bir talebi varsa, sizden özür dileyeceğim. Bana gelen para ABD Merkez Bankası'ndan geldi, kara para aklama böylemi olur? Mal varlığımla ilgili el koyma talebi kaldırıldı. Bu kararıda size gönderebilirim. 

Dünki yayında katılan Yurter Özcan'ın söylediği şeyler yalan. Ayın 4'ünde Türkiye'ye dönüyorum. Uçağım İstanbul'da teknik bakımda olduğu için THY'nin tarifeli seferi ile dönüş yapacağım. Benle ilgili yazılığ çizilen şeyler yalan. Benim o kadar param mı yok ben yatırayım o parayı, ama dava sonuçlanmadan ABD o parayı almıyor. 

Bende 1 dolar kara para bulsunlar herşeyden vazgeçip gidip köyüme döneceğim.

İşte başarılı gazeteci Cüneyt Özdemirîn canlı yayını.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.