Sezgin Baran Korkmaz Davasında Önemli Gelişme

Kars Güncel- Youtube üzerinden yayın yapan gazeteci Cüneyt Özdemir'in geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan kaçtı iddialarına ilişkin canlı yayın konuğu olan SBK Holding yönetim kurulu başkanı Sezgin Baran Korkmaz, 4 Ocak'ta Türkiye'ye döneceğini belirtmişti.

Cüneyt Özdemir ise yayınına katılan Sezgin Baran Korkmaz'a tekrar hangi tarihte ve nasıl geleceğini sorarak olayı takip etmek istedğini söylemişti. Daha sonra ise Sezgin Baran Korkmaz'ın havalimanından yurt dışına çıkış görüntüleri servis edildi.

Herkesin merakla beklediği 4 Ocak günü gazeteci Cüneyt Özdemir youtube üzerinden 'Kaçmadım Dedi, Kaçtı! Sezgin Baran Korkmaz Davasında Önemli Gelişme' başlığıyla bir yayın açarak son durumu açıkladı.

Özdemir'in yayın konuğu CHP'nin ABD temsilcisi Yurter Özcan, Korkmaz hakkında yürütülen davayla ilgili yeni bilgiler ve evraklar paylaşarak 1 Şubat'tan sonra dava nihai sona gelecek ne kadar ceza alınıp alınmayacağını ordan anlayacağız. Cüneyt Özdemir, Sezgin Baran Korkmaz'ın canlı yayını izlediğini ve kendisinede cevap hakkı doğduğunu belirterek ettiği davete Korkmaz'dan mesaj yoluyla yanıt geldi.

Korkmaz'dan Yeni Açıklama
Cüneyt Özdemir'in canlı yayında paylaştığı Sezgin Baran Korkmaz tarafından cep telefonuna atılan mesajda; " En kısa zamanda aklanarak herkese en iyi cevabı vereceğim, en doğrusu bu kolaylıklar dilerim." şeklinde açıklamada bulundu.

Özdemir daha sonra 'Hayatımda Sezgin Baran Korkmaz'ı tanımıyorum, bir defa bana mesaj atmıştı. Cüney Bey bir haber kanalı kurmak istiyoruz, sizle çalışabilirmiyiz? Ben de youtube kanalında yoğunlaşıyorum her hangi birşey düşünmüyorum demiştim. Tek tanışıklığımda bu." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.