MAGAZİN Haber Girişi : 12 Kasım 2023 22:54

Sevim Alan Güzellik Merkezi açıldı

Sevim Alan Güzellik Merkezi açıldı
Güzellik Merkezinin kurucusu Sevim Alan, yeni şubesini Kars'ta geçtiğimiz hafta görkemli törenle açtı.

Sevim Alan Güzellik Merkezi açıldı

Güzellik Merkezinin kurucusu Sevim Alan, yeni şubesini Kars'ta geçtiğimiz hafta görkemli törenle açtı.

Kars Valiliği yanı, Cumhuriyet Mahallesi Turan Çelebi Caddesi No: 2 adresinde Kars halkına kapılarını açan Sevim Alan Güzellik Merkezi açıldığı günden bu yana tercih edilenler listesinin zirvesine yükselmeyi başardı.

Kars’ta gerçekleştirilen açılışta renkli görüntüler oluştu. Kurdele kesiminin ardından Sevim Alan, yakın dostları ile birlikte pasta kesti, davul zurna eşliğinde halay çekerek keyifli dakikalar geçirdi. Başarılı çalışmalara imza atan Sevim Alan, Uzun yıllardır güzellik sektöründe birçok alanda hizmet veren ve müşterilerinin %100 memnuniyetini önemseyen güzellik sektörünün lider markalarından biriyiz. Sektördeki tecrübemizin yanı sıra güler yüzlü ve profesyonel ekibimiz sayesinde son teknoloji ürünlerle ihtiyacınız olan hizmeti şehrinizde alabileceksiniz. Bugün Tüm Türkiye’de, 64 şubemizle bize ihtiyaç duyduğunuz her yerde yanınızdayız. Yeni şube için mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek Kars Şubesi’nin hayırlı olmasını diledi.

Müşterilerine yaşattıkları ayrıcalıkları “Güzel müşterilerimizin güzelliğine daha fazla güzellik katmak için buradayız.” ifadeleriyle duyuran Sevim Alan Güzellik Merkezi Kars temsilcileri İshak Vargün&Dilan Vargün çifti: “Kaliteli cihazlarımızın verdiği özgüven ve kaliteli hizmet anlayışımızla sektörün yapı taşı haline geldik. Müşterilerimizle aramızda kurduğumuz özel bağ sayesinde, her yeni güzellik hizmetimizde aynı duygu ve heyecanı paylaşıyoruz. Kars’ta hizmetin kaliteyle buluştuğu adresimize hepinizi bekleriz” dediler.