KARS Düzenleme Tarihi : 12 Ekim 2020 19:33 Haber Girişi : 12 Ekim 2020 19:37

Serhat Kalkınma Ajansı Kars'ta Sözleşmeli 5 Personel Alacak

Serhat Kalkınma Ajansı Kars'ta Sözleşmeli 5 Personel Alacak
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) sözleşmeli 5 personel alacak.

Kars Güncel-Serhat Kalkınma Ajansı'ndan yapılan sözleşmeli personel alımı duyurusunda alınacak personeller için takvim şu şekilde, 2-13 Kasım 2020 başvuru tarihleri, 20 Kasım sözlü sınava katılacakların ilanı olarak belirlenmiş olup, sözlü sınav tarihi ilerleyen süreçte açıklanacak denildi.

Başvuru yapmak ve detaylı bilgi almak için tıklayınız.

SERKA'dan yayınlanan ilanda; "15/7/2018 tarihli ve 30479 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 4 sayılı Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile Diğer Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 187 nci maddesinin ikinci fıkrasının (g) bendi ve 200 üncü maddesi ile 27/6/1989 tarihli ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 28 inci maddesinin dördüncü fıkrası hükümlerine dayanılarak hazırlanan ve 29/5/2019 tarihli ve 30788 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde, TRA2 Bölgesinin (Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illeri) kalkınmasına ve gelişmesine hizmet etmek ve katkıda bulunmak isteyen, yeniliğe ve gelişime açık, analitik düşünebilen, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, hizmet ve kalkınma bilinciyle ve sorumluluğuyla hareket eden, seyahat engeli olmayan 3 Uzman, 1 Hukuk İşlerinden Sorumlu Uzman ve 1 İç Denetçi alımı gerçekleştirecektir. Serhat Kalkınma Ajansı'nın merkezi Kars ili olup, Ajansın faaliyet alanlarını Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars İlleri oluşturmaktadır. Sınavda başarılı olanlar, Ajans Genel Sekreterliği'nin uygun göreceği bu illerin birinde çalışmayı kabul edeceklerdir. (Hukuk İşlerinden Sorumlu Uzman ve İç Denetçi Ajansın merkez ofisinin bulunduğu Kars ilinde görevlendirilecektir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.