KARS Haber Girişi : 04 Ekim 2017 00:04

Selim'de Yeniliklerin Mimarı Başkan Altun'dan Çevreci Proje

Selim'de Yeniliklerin Mimarı Başkan Altun'dan Çevreci Proje
Selim'in AK Partili Belediye Başkanı Coşkun Altun ilçede hayata geçirdiği önemli projelerin yanı sıra gösterdiği çevre hassasiyetiyle de örnek bir projeye daha imza attı.
Kars Güncel- (Kars Güncel Özel Haber )Kars'ın Selim İlçe merkezine yakın mesafede olup, mülkiyeti TCDD Demiryolları Genel Müdürlüğü'ne ait Selim Tren İstasyonu'nu 15 yıllığına Selim ve Kars halkının hizmetine sunmak için girişimde bulunan Belediye Başkanı Coşkun Altun, TCDD Demiryolları Genel Müdürlüğü ile protokol imzalayarak 15 yıllığına Selim Tren İstasyonuna ait bozkırın ortasında adeta Yeşil Vadi'yi andıran alanın Selim Belediyesi olarak 15 yıllığına devraldıklarını açıkladı.

Başkan Altun; "Bozkırın ortasında çok sayıda çam ağacıyla kaplı, doğanın tadına varılabilecek güzellikte olan bu  alanı kiralama yöntemiyle Belediye alanına dahil ettiklerini, bu konuda başta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'ın göstermiş olduğu destek ve gayretlerden dolayı teşekkür ederek, Belediye olarak devraldığımız bu alan için hazırladığımız projeyle inşallah gerek Kars halkı gerekse Selim İlçe Halkımızı doğa ile buluşturma, hafta sonlarını rahat ve huzurlu bir ortamda geçirmelerine imkan sağlayabilecek bir alana dönüştürme gayreti içerisindeyiz. Amacımız sadece bu değil, bununla birlikte ilgi ve bakım isteyen doğamıza sahip çıkmak, korumak ve gelecek nesillere sağlıklı ortamlar sunmak. Çevre ve doğa dostu bir belediye hizmeti sunmayı kendimize ilke edindiğimizi tekrar hatırlatmak isterim.  İnşallah Bakanımız Ahmet Arslan'ın destekleri her zaman ilçemize oldu, bu projemiz içinde şimdiye kadar ilçemiz için göstermiş olduğu desteğini bizlerden, Selim halkından esirgemeyeceğinden eminim. Şimdiden sağlıklı ve temiz bir gelecek için girişiminde bulunduğumuz bu projemizin herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.