ASAYİŞ Haber Girişi : 03 Ekim 2017 20:32

Kağızman'da Terör Örgütü PKK'ya Kış Darbesi

Kağızman'da Terör Örgütü PKK'ya Kış Darbesi
Kars'ın Kağızman İlçesi'nde İL Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda, patlamaya hazır halde EYP (El Yapımı Patlayıcı) ve kullanıma hazır hale getirilmiş düzeneği ile çok sayıda muhtelif malzeme bulundu.
Kars Güncel- Kars İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı özel kuvvetler, güvenlik korucuları ile birlikte 30 Eylül 2017 tarihinden itibaren bölgede Şehit Uzman Çavuş Ahmet ECE 17/106 operasyonunu gerçekleştirdi.
 Kars'ın Kağızman İlçesi'nde İL Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda, patlamaya hazır halde EYP (El Yapımı Patlayıcı) ve kullanıma hazır hale getirilmiş düzeneği ile çok sayıda muhtelif yaşam malzemesi bulundu.
Durumun Cumhuriyet Savcısına bildirilmesi üzerine delil niteliğinde olabilecek malzemeler inceleme için el konulurken, diğer malzemeler savcılık talimatı ile olay yerinde imha edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.