SİYASET Haber Girişi : 27 Nisan 2023 23:45

Selim ve Susuz'da Adem Çalkın Rüzgarı

Selim ve Susuz'da Adem Çalkın Rüzgarı
Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında AK Parti Kars Milletvekilleri Adem Çalkın, Yunus Kılıç ve Serkant Aykul?a yoğun ilgi.

Selim ve Susuz'da Adem Çalkın Rüzgarı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve 65. Hükumet Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın da katıldığı Selim ve Susuz ilçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında AK Parti Kars Milletvekilleri Adem Çalkın, Yunus Kılıç ve Serkant Aykul’a yoğun ilgi.

14 Mayıs seçimleri yaklaştıkça meydanlardaki seçim çalışmaları hız kazandı. İlçe ilçe, köy köy dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kars Milletvekili Adayları 14 Mayıs seçimlerinde Kars’tan iyi sonuçlar alarak, Kars’ı Ankara’da temsil edebilme planları yapıyor.

Gittikleri yerlerde vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan AK Parti Kars Milletvekili adaylarını 65. Hükumet Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan başta olmak üzere, AK Parti’den aday adayı olan isimler de bir an olsun yalnız bırakmıyor. Özellikle AK Parti Kars Milletvekili 1. Sıra adayı Adem Çalkın’a bu güne kadar yaptığı seçim çalışmalarında sahadaki ilgi dikkatlerden kaçmazken, Selim ve Suzuz ilçelerindeki SKM açılışında da tablo değişmedi.  

Ak Parti Kars Milletvekili adaylarını Selim ve Suzuz Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışında bağrına basan ilçedeki partililer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın güçlü yürüyüşüne Kars’ı dahil etme sözü verdiler.