KARS Haber Girişi : 06 Ocak 2018 19:13

Sarıkamış Şehitleri İçin Jandarma'dan Meşaleli Kayak Gösterisi

Sarıkamış Şehitleri İçin Jandarma'dan Meşaleli Kayak Gösterisi
Kars'ta Sarıkamış şehitlerini anma etkinliklerinin ikinci gününde JAK Timleri tarafından meşaleli kayak gösterisi yapıldı.
Kars Güncel-Kars'ta Sarıkamış şehitlerini anma etkinliklerinin ikinci gününde JAK Timleri tarafından meşaleli kayak gösterisi yapıldı. 
1915 yılının Aralık ayında Sarıkamış Harekatı'nda şehit düşen Mehmetçikleri anmak için Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi Kars Sarıkamış'ta meşaleli kayak gösterisi yaptı. Etkinliğe Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kayak pistinden ellerinde meşaleler ile aşağıya kayarak inen Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi, varış noktasında hazırlanan "SARIKAMIŞ 103. YILI" yazısını meşaleler ile yaktı. Anma etkinliğine gelen bakanlar ve vatandaşlar yanan ateş önünde hatıra fotoğrafı çektidirler.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.