KARS Haber Girişi : 18 Temmuz 2020 16:56

Sarıkamış Kayak Merkezinde Temel Atma Töreni

Sarıkamış Kayak Merkezinde Temel Atma Töreni
Sarıkamış Kayak Merkezi zirvesi olan Bayraktepe'de sosyal tesislerin yapımı için temel atma töreni düzenlendi.
Kars Güncel- Her yıl yüzlerce yerli ve yabancı turisti kış turizm sezonunda ağırlayan Sarıkamış Kayak Merkezi'ne yeni tesisler yapılmaya devam ediyor.

2600 rakımla Sarıkamış kayak merkezinin zirve noktası olan Bayraktepe'de kafeterya ve sosyal tesis yapımı inşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi.

65. dönem UDH Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars Valisi Türker Öksüz, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve vatandaşların katıldığı temel atma töreninde yetkililer yapılacak tesis hakkında bilgilendirme yaptılar.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ise yaptığı açıklamada; "Sarıkamış kayak tesislerinde misafirlerimizi daha iyi ağırlamamıza vesile olacak Kafeteryanın temelini Sn Valimiz ile birlikte attık. Hayırlı olması temennisiyle emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.