SAĞLıK Düzenleme Tarihi : 06 Ocak 2021 12:41 Haber Girişi : 06 Ocak 2021 12:46

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Aşı Dolandırıcılığına Karşı Uyardı

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Aşı Dolandırıcılığına Karşı Uyardı
Bakanlık önemli bir duyuru yaparak; 'Sağlık Bakanlığı'ndan arıyoruz, aşılama konusunda önceliklisiniz, kaydınızı oluşturalım' diyerek kişisel bilgilerini isteyenlere karşı uyardı.

Kars Güncel- Sağlık Bakanlığı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda; "Sizi arayıp "Sağlık Bakanlığı'ndan arıyoruz, aşılama konusunda önceliklisiniz, kaydınızı oluşturalım' diyerek kişisel bilgilerinizi isteyenlere adınızı ve adresinizi vermeyin veya telefonunuza gelebilecek 'Aşı Randevu Oluşturma' konulu mesajlara cevap vermeyin.

COVID-19 aşı uygulaması konusunda gelebilecek çağrı ve mesajlara itibar etmeyiniz. Bu kişilerin amaçlarının dolandırıcılık olduğunu unutmayınız!

COVID-19 aşı uygulaması ile ilgili güncel ve güvenilir bilgiye T.C. Sağlık Bakanlığı internet siteleri ile sosyal medya hesaplarını takip ederek veya size en yakın sağlık kuruluşuna danışarak ulaşabilirsiniz." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.