YAŞAM Haber Girişi : 29 Aralık 2021 18:22

Prof. Dr. Onur Atakişi'den Teşekkür Mesajı

Prof. Dr. Onur Atakişi'den Teşekkür Mesajı
Geçirdiği rahatsızlık sonrasında KAÜ Araştırma Hastenesi'nde sağlığına tekrar kavuşan Prof. Dr. Onur Atakişi teşekkür mesajı yayınladı.

Kars Güncel- Prof. Dr. Onur Atakişi mesajında; “Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesindeki tedavimin, teşhis ve ameliyat süresi boyunca çok büyük gayret gösteren Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Başhekim Yardımcısı Sayın Dr.Öğr. Üyesi Mehmet Ezer’e ve üroloji ekibine; Prof.Dr. Cengiz Kara, Dr.Öğr. Üyesi İsmet Bilger Erihan, Dr.Öğr.Üyesi Mehmet Uslu, Arş.Gör.Dr. Çağlar Uğurlu, Arş.Gör.Dr. Oktay Karakoç, Arş.Gör.Dr. Onur Kaya, Arş.Gör.Dr. Çağlayan Erdoğdu, Arş.Gör.Dr. Uğur Turan Çiftçi, Hemşire Ömer Faruk Kaya, Hemşire Kadir Özer, Hemşire Handan Kotan, Hemşire Enes Çiftçi, Hemşire Fulya Çelik, Hemşire Kumru Kızıltepe, Hemşire Kürşat Boy, Berat Yiğit, İdris Çıra, Atalay Akbaba, Faruk Avcı, Fatih Akbaba ve Habip Boçnak’a , ameliyathane ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü Kapu'ya, Doç.Dr. Eray Atalay'a ve hastane yönetimine uzaktan ve yakından gelen, ziyaret eden ve arayan tüm dostlarıma, mesai arkadaşlarıma ve aileme teşekkür etmeyi bir borç bilirim.” ifadelerine yer verdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.