SON DAKİKA Düzenleme Tarihi : 20 Eylül 2020 15:24 Haber Girişi : 20 Eylül 2020 15:27

Okul Öncesi ve Birinci Sınıflar Yarın Yüz Yüze Eğitime Başlıyor

Okul Öncesi ve Birinci Sınıflar Yarın Yüz Yüze Eğitime Başlıyor
Türkiye'de koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen yüz yüze eğitimde, okul öncesi ve birinci sınıflar 21 Eylül Pazartesi itibariyle başlıyor.

Kars Güncel- Kars Valisi Türker Öksüz'ün yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Öksüz mesajında; "Sevgili Öğrenciler, Değerli Öğretmenler ve Kıymetli Veliler;
Yeni bir eğitim öğretim yılına daha kavuşmanın heyecanını, bu yıl daha da derinden yaşıyoruz. Koronavirüs salgını nedeniyle Mart ayı ortasından itibaren on-line eğitime geçen ve Haziran ayında kapatılan okullarımızda yüz yüze eğitim 21 Eylül 2020 Pazartesi günü başlıyor.
İlk etapta okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerimizin başlayacağı yüz yüze eğitime, en kısa sürede tüm öğrencilerimizin de başlaması en büyük temennimizdir. Ancak bunun için hepimize büyük sorumluluk ve görevler düşmektedir. Alınan Kovid-19 tedbirlerine titizlikle uyarak, maske, mesafe, temizlik kurallarını titizlikle uygulayarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en kısa sürede okullarına kavuşmasını sağlayabiliriz.
Kovid-19 salgınıyla mücadele ettiğimiz bu günlerde, pandemi dönemi için yapılması gerekli bütün hazırlıklar okullarımızda tamamlanmış durumdadır. Bu süreçte okul, aile ve öğretmenlerimizin iş birliği içinde olması büyük önem arz etmektedir. Sağlıklı ve düzenli bir iletişimle bunu başaracağımıza inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; 2020-2021 eğitim öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.