SİYASET Haber Girişi : 05 Şubat 2024 15:05

MUHTARLIK MESLEK DEĞİLDİR!

MUHTARLIK MESLEK DEĞİLDİR!

MUHTARLIK MESLEK DEĞİLDİR!

Elif Topbaşlı, Merkez Mahallesi muhtarlık adaylığını açıkladı. Muhtarlığın bir meslek olmadığını ve mahalleye hizmet etmek adına yola çıktığını ifade eden Topbaşlı, mahalle halkından destek istedi.

Muhtarlık bir meslek değil, muhtarlık görevdir ve hizmettir. Bu bakış açısıyla hareket etmeyen yıllarca vatandaşına, mahallesine fayda sağlamayan ve muhtarlığı geçim kapısı olarak gören bir çok muhtar var. Hatta yetinmeyip tekrar seçilmek için ahbap çavuş ilişkisini yürütmek adına, mahalleye kaçak seçmen kaydeden, oturduğu koltuktan kalkmamak için direnen muhtarlarımız da var. Kaçak seçmen ne anlar mahallenin halinden?

Ama bu durumun tam aksine geldiği görevi hakkıyla ve fazlasıyla yapan bir çok muhtarımızda var onları tenzih ediyorum ve hepsine teşekkür ediyorum.


Ben de adayım!

Merkez Mahallesi her şeyin en iyisine en güzeline layık. Tüm gücümle en iyi şekilde temsil etmeye ve daha güzel yarınlara taşımaya hazırım. Çıktığım bu yolda mahallemizdeki yaşlı, engelli ve dar gelirli bireylerin yaşam kalitesini yükseltmek, onlara destek olmak ve takibini sağlamak için gereken neyse fazlasıyla yapacağım.

Destek bekliyor takdiri mahalle sakinlerimize bırakıyorum

1984 Kars doğumluyum. Kafkas Üniversitesi yüksek lisans mezunuyum. Bir çocuk annesiyim. Kars SMMM Odası üyesi ve Yönetim Kurulu Genel Sekreteriyim. Yeşilay Kars Şubesi Yönetim Kurulu üyesiyim. Fac|Fraud Audit Corporation Kars Temsilcisiyim. Kars Merkez’de 2016 yılından beri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik hizmeti vermekteyim.