YAŞAM Haber Girişi : 08 Ocak 2022 20:22

Muammer Ömer Beyribey Güven Tazeledi

Muammer Ömer Beyribey Güven Tazeledi
Tamirciler ve Tesviyeciler Oda Başkanı Muammer Ömer Beyribey, oda başkanlığı seçiminde oyların çoğunu alarak yeniden başkan seçildi.

Kars Güncel- Kars'ta esnaf odaları genel kurulları ve başkan seçimleri devam ediyor. Son olarak bugün Tamirciler ve Tesviyeciler Oda Başkanlığı seçimi Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Seçimde oda başkanlığı için dört aday yarışırken, 255 üye oy kullandı. Sabah saatlerinde başlayan seçim akşam 17:00'da sona erdi. Seçimde mevcut başkan Muammer Ömer Beyribey 126, Gencay Akkoç 62, Ersin Aksoy 34, Zafer Taşçı 27 oy aldı. 6 oyun geçersiz sayıldığı seçim sonuçlarına göre mevcut başkan Muammer Ömer Beyribey büyük çoğunlukla kazandığı seçim sonucunda 3. dönem amirciler ve Tesviyeciler Oda Başkanlığı'na seçildi.

Tamirciler ve Tesviyeciler Oda Başkanı Muammer Ömer Beyribey seçim sonrasında yaptığı açıklamada teşekkürlerini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.