DÜNYA Haber Girişi : 18 Aralık 2017 00:21

Kudüs Protestosunda İsrail Polisi Şiddeti

Kudüs Protestosunda İsrail Polisi Şiddeti
İsrail polisi, Kudüs protestolarında gözaltına aldığı çocuğu boğazladı. Sosyal medyada kısa süre içerisinde kaldırılan görüntülerde israil polisinin boğazladığı Filistinli çocuk Kelime-i Şehadet getiriyor.
Kars Güncel- İsrail polisi, Kudüs protestolarında gözaltına aldığı çocuğu boğazladı. Sosyal medyada kısa süre içerisinde kaldırılan görüntülerde israil polisinin boğazladığı Filistinli çocuk Kelime-i Şehadet getiriyor. 
Görüntüler sosyal medyada; "Bir İsrail polisi, ABD elçiliğinin Kudüs'e taşınması protestosunda, bir Filistinli çocuğu cumartesi günü boğazlayarak öldürdü. Masum bir çocuk ölmeden önce Kelime-i Şehadet getiriyordu. Grupların bu videoyu Youtube'a yüklemeye yönelik pek çok girişimine rağmen, sürekli olarak kaldırıldı ve google, Facebook ve youtube'dan silindi.Lütfen bu videoyu tüm medyaya veya gruplara ulaşmasını sağlayalım." şeklinde paylaşılıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.