TEKNOLOJİ Düzenleme Tarihi : 31 Aralık 2020 11:19 Haber Girişi : 31 Aralık 2020 11:21

Karslılar 2020'de BiP ile haberleşti

Karslılar 2020'de BiP ile haberleşti
Turkcell'in geliştirdiği iletişim ve yaşam platformu BiP, 2020 yılında en fazla tercih edilen uygulamalar arasında yer aldı. Kars, 63 bine yaklaşan aktif kullanıcı ve 20 milyon dakikaya yaklaşan konuşma süresi ile en çok kullanan on il arasında yer aldı.

Türkiye’nin iletişim ve yaşam platformu BiP, pandemi sebebiyle büyük bir kısmını evlerde geçirdiğimiz 2020 yılında en çok tercih edilen haberleşme uygulamalarından oldu. Turkcell mühendisleri tarafından geliştirilerek dünyaya açılan BiP’te 63 bine yaklaşan aktif kullanıcı ve 20 milyon dakikaya yaklaşan konuşma süresi ile Kars, BiP’i en çok kullanan şehirler arasında yer aldı.

Dünyanın ilk dijital operatörü Turkcell’in geliştirdiği iletişim ve yaşam platformu BiP, 2020 yılında en fazla tercih edilen uygulamalar arasında yer aldı. Kars, 63 bine yaklaşan aktif kullanıcı ve 20 milyon dakikaya yaklaşan konuşma süresi ile BiP’i en çok kullanan on il arasında yer aldı.

2020’de yenilikler BiP ile yaşandı

BiP Meet’le Buluştu

Turkcell mühendisleri tarafından geliştirilen BiP, 2020 yılında birçok yeniliğe imza attı. Uzaktan çalışma ve eğitim sistemine geçtiğimiz pandemi döneminde dijital konferans uygulamalarına artan talepleri göz önünde bulundurarak BiP Meet’i geliştirdi. ‘Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın’ prensibi ile geliştirilen BiP Meet kullanıcılarına hızlı ve güvenli uzaktan toplantı imkanı sunuyor.

BiPSosyal ile arkadaş oldu

Sosyalleşmede mesafelerin girdiği pandemi döneminde BiPSosyal uygulaması da sosyalleşme ve arkadaşlık kurmak isteyenlerin tercih ettiği bir özellik oldu. Tüm operatör kullanıcıları telefon numaraları gözükmeden, anonim olarak spordan, sinemaya, teknolojiden, yemek tariflerine kadar ilgi alanlarına ve merak ettikleri konulara göre sohbet gruplarına katılarak sosyalleşti ve yeni arkadaşlıklar kurdu.

BiP’le Keşfetti

Uygulama içinde keşfet bölümünde yer alan çeşitli kanallar ile kullanıcılarına eğlenceli ve bilgilendirici içerikler sunan BiP, pandemi sebebiyle Sağlık Bakanlığı ile iş birliği yaparak Koronavirüs Bilgilendirme ve Danışma Kanalı’nı açtı. Operatör ayrımı olmadan BiP kullanıcıları bu kanal üzerinden Online koronavirüs testi yapabiliyor ve gerekli durumlarda ALO 184 Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi Danışma Hattı’na ücretsiz ulaşabiliyor.

BiP Web Masaüstü İle Hayatı Kolaylaştı!

Son çeyrekte BiP’e bir yeni özellik daha eklenerek, özellikle evlerden çalıştığımızda bu dönemde, BiP Web Masaüstü uygulaması ile bilgisayar üzerinden kolayca mesajlaşmak, HD kalitesinde sesli ve görüntülü görüşme yapmak hayatımızı daha da kolaylaştırdı. Mobil cihazların yanı sıra uzun süredir internet tarayıcıları üzerinden bilgisayarlarla sesli ve görüntülü görüşme imkânı sunan BiP yeni uygulaması ile artık tarayıcı bağımsız olarak da çalışıyor. Böylelikle kullanıcılar cep telefonları kapalı olsa dahi BiP Web masaüstü uygulaması üzerinden iletişimde kalmaya devam edebiliyor.  BiP Masaüstü uygulamasını PC ya da Mac’lerde kullanmak için: https://bip.com/tr/indir/

BiPClub ile İndirimli Alışveriş yaptı! 

2020 yılının Eylül ayı itibarıyla, BiP yeni bir marka ortaklığı kanalı oluşturarak kullanıcılarına indirimler ve ayrıcalıklar sunmaya başladı. BiP’in Keşfet menüsünde yer alan BiPClub, kategori bazında ayrılan fırsatlarda yeme-içmeden giyime, elektronikten seyahate kadar birçok farklı sektörden indirimler bulunuyor.

Tüm operatörlerin kullanımına da açık olan BiPClub sunduğu avantajların yanı sıra düzenlediği yarışmalarla da kullanıcılarına hediyeler dağıtıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.