KARS Haber Girişi : 14 Haziran 2019 12:47

Karslı Bürokrat Fırat Kadiroğlu 24 Yaşında Kaymakam Olarak Atandı

Karslı Bürokrat Fırat Kadiroğlu 24 Yaşında Kaymakam Olarak Atandı
24 yaşındaki Karslı Fırat Kadiroğlu, Afyonkarahisar'ın Çobanlar İlçesi'ne kaymakam olarak atandı.

Kars Güncel- İçişleri Bakanlığının 30/05/2019 tarihli onayı ile Afyonkarahisar'ın Çobanlar Kaymakamlığına atanan Karslı bürokrat Fırat Kadiroğlu ilçedeki görevine başladı.

Kaymakam Fırat Kadiroğlu göreve başlama mesajında;

Ülkemizin en güzel ilçelerinden biri olan Çobanlar’ da göreve başlarken, sizlere hizmet etme fırsatına sahip olmanın onur ve mutluluğu içerisinde tüm Çobanlarlı vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Kaymakamlık görevini ifa edeceğim süre içerisinde; Vatandaş odaklı hizmet anlayışı gereği, kamu hizmetlerinin etkin, adil ve tarafsız bir şekilde vatandaşlarımıza en kolay ve hızlı bir şekilde sunulması çabası içerisinde olacağım. Tüm mesai arkadaşlarımla, yerel yöneticilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla bir ekip ruhu içerisinde karşılıklı işbirliği ve koordinasyon anlayışı içerisinde, ilçemizin refah seviyesinin yükseltilmesi ve daha yaşanır bir Çobanlar için çalışmaların, önceliğimiz olacağını belirtmek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar ilçemize hizmet eden, görevli veya gönüllü herkese teşekkür eder, desteğini benden esirgemeyeceğine inandığım Çobanlarlı hemşerilerime sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diler,  mesai arkadaşlarıma da çalışmalarında başarılar diliyorum.

Kaymakam Fırat Kadiroğlu Kimdir?

1995 yılında Kars merkeze bağlı Çorak Köyünde dünyaya gelen Kaymakam Fırat Kadiroğlu İlkokul, Ortaokul ve Lise tahsilini Kars’ta tamamladı. 2017 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakamlık Sınavına girerek başarılı olup Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir. Antalya Kaymakam Adayı olarak göreve başlayan Kadiroğlu Diyarbakır Ergani ve Samsun Havza ilçelerinde Refiklik Stajını tamamladı.

İçişleri Bakanlığının 30/05/2019 tarihli onayı ile Çobanlar Kaymakam Vekili olarak görevlendirilmiş ve ilçedeki görevine 10.06.2019 tarihinde başlamıştır.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.