EĞITIM Haber Girişi : 14 Haziran 2019 11:10

Kars'ta 65 Bin Öğrenci Karnelerini Aldı

Kars'ta 65 Bin Öğrenci Karnelerini Aldı
Kars'ta okullarda öğrenim gören 65 bin öğrenci 2018-2019 eğitim öğretim yılını düzenlenen karne töreni ile tamamlayarak yaz tatiline girdi.
Kars Güncel- Kars Valisi Türker Öksüz'ün katılımı ile Kars Atatürk İlköğretim Okulu'nda karne töreni gerçekleştirildi.

Tören programına gelen Kars Valisi Türker Öksüz'ü girişte minik öğrencilerin sergilediği Kafkas Halk oyunları gösterisinin izlenmesinin ardından karne dağıtımına geçildi. İlk defa karne alacak olan birinci sınıf öğrencilerinin bulunduğu sınıfa giren Kars Valisi Türker Öksüz burada öğrenciler ile velilere yaptığı konuşmada; "Bu eğitim öğretim yılı boyunca özverili gayretli çalışmalarından dolayı bütün öğretmenlerimize ve eğitim camiamızın bütün yöneticilerine teşekkür ediyorum. Çok şükür bir eğitim ve öğretim yılını kazasız belasız başarılı bir şekilde geride bıraktık. Elbette bundan sonraki eğitim yılında daha başarılı bir dönem geçirmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimiz yorucu bir dönemi geride bıraktınız, bu tatil süresince yeni şeyler öğrenerek ve eğlenerek dinleneceksiniz. Hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kars'ta bu eğitim öğretim yılında 65 bin öğrencimiz karne aldı." dedi.

Kars İl Mili Eğitim Müdürü Gökhan Altun ise karne dağıtım töreninde öğrenci velilere; "İyi bir eğitim öğretim yılını tamamladık. Şuan karne dağıtım törenimizde size küçük bir hediyemizde olacak sayın valimiz tarafından. Malum bu yıl Fuat Sezgin yılı, Fuat Sezgin'in kim olduğunu yada öğrencilerimizin nasıl davranırsa bir Fuat Sezgin'in daha yetişeceğini, 27 dil bilip, günde 18 saat çalışan bir bilim adamımız. Bizde yeni Fuat Sezgin'ler yetiştirmek için gayret edeceğiz. Hepinize şimdiden iyi tatiller diliyorum."dedi.

Kars Valisi Türker Öksüz ve İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun ile müdür yardımcıları daha sonra öğrencilere karnelerini dağıtmasının ardından karne dağıtım töreni sona erdi.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.