ASAYİŞ Haber Girişi : 17 Eylül 2017 22:03

Kars'ta Motosiklet Kazası 1 Ölü , 1 Yaralı

Kars'ta Motosiklet Kazası 1 Ölü , 1 Yaralı
Kars'ta akşam saatlerinde meydana gelen motor kazasında motor sürücüsü Cüneyt Özbek isimli şahıs hayatını kaybederken, motosiklette yolcu olarak bulunan Yalçın Özbek ise yaralandı.
Kars Güncel- Kars'ta meydana gelen motosiklet kazasında Cüneyt Özbek idaresindeki motosiklet Kars'tan Hacıveli Köyü'ne seyir halinde iken henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. 
Sürücüsü Cüneyt Özbek'in kontrolünden çıkan motosiklet yol kenarına yan yatarak durabildi. Meydana gelen motosiklet kazasında motor sürücüsü Cüneyt Özbek hayatını kaybederken, yolcu olarak bulunan Yalçın Özbek isimli şahıs ise olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince olay yerinde ki müdahalenin ardından Kars Harakani Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne ambulansla kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bilgisine ulaşıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Yaralı Yalçın Özbek'in de bir gün sonra vefatını öğrendim.Bir ailenin iki çocuğu,mirasçıları ise sadece anne ve babası.Allah anne ve babasına dayanma gücü versin.

  • VEDAT HOT 01 Ocak 1970 02:00

    Allahim mekanlarini cennet eyle

  • GökhanYiğit 01 Ocak 1970 02:00

    Kardesım allah mekanını cennet etsın allah rahmet eylesin

  • Yunus 01 Ocak 1970 02:00

    Kardeşim Allah mekanını cennet etsin 😥