YAŞAM Haber Girişi : 17 Eylül 2017 20:57

Ankara Kuşu'ndan Sarıkamış'ta 7 Şanslı Kişiye Tatil Hediyesi

Ankara Kuşu'ndan Sarıkamış'ta 7 Şanslı Kişiye Tatil Hediyesi
Sosyal paylaşım hesabı twitterin önemli kulis hesaplarından olan "Ankara Kuşu" bu defa Kars'ın Sarıkamış Kayak Merkezi'nde tatil yapmak üzere 7 şanslı kişiye 3 gün 2 gece tatil hediye etti.
Kars Güncel- Sosyal medya hesaplarından Twitter'da verdiği siyasi kulis bilgileriyle fenomen haline gelen "Ankara Kuşu" isimli twitter hesabından bu defa Kristal Karların Başkenti Sarıkamış Kayak Merkezi'nde belirlenen 7 şanslı aileye 3 gün 2 gece tatil hediye etti.

Sosyal medyada yüz binlerce takipçisi olan twitterin fenomen hesaplarından "Ankara Kuşu" isimli hesap günler öncesinden yazdığı paylaşımların teker teker gerçekleşmesi ve Ankara kulislerinin nabzını iyi tutmasıyla birlikte sosyal medyada adeta Ankara'nın gizli gözü olmuş durumda.
Hesaptan yapılan paylaşımda takipçiler arasında belirlenen 7 şanslı aileye 3 gün 2 gece Sarıkamış Tatili hediye etmesiyle birlikte bunun yanı sıra Kapadokya'da Balon Turları, çocuklara bisiklet ve okul ihtiyaçları olmak üzere bunun gibi bir çok hediyeler takipçilerine göndererek adeta sosyal sorumluluk görevini üstlenmekte. Kendilerine Sarıkamış'ta tatil hediye edilen kullanıcılar mutluluklarını attıkları twittler ile takipçilerle paylaşırken, kış turizminin vazgeçilmez merkezlerinden olan Sarıkamış Kayak Merkezi ise Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ve Kars Valisi Rahmi Doğan'ın destek ve gayretleri ile  2017-2018 Kış Turizm Sezonu'na tüm hazırlıklarını yaparak hazır hale getirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.